Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pestopastaa 13.6.2001

Julkaistu 13.06.2001 07:00(Päivitetty 13.06.2001 07:00)

toim. Kati Nappa

Vieraana keittiömestari Timo Taipale ravintola Safkasta Helsingin Kruunuhaasta

Pestopastaa

tagliatellea tai muuta pastaa
vettä, suolaa, loraus öljyä
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Pesto

2 ruukkua (40 g) basilikaa
1 ruukku (20 g) persiljaa
1 kpl valkosipulinkynsi
1 dl raastettua parmesaania
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia hakkeluksena
lohko (20 g) kirpeää omenaa kuutioina
1 rkl paahdettuja pinjan siemeniä
1,5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä

Nypi basilikasta lehdet ja nosta ne ja persiljan lehdet monitoimikoneen kulhoon.Surauta hienoksi. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Sekoita pestoa sopiva määrä pastan joukkoon, joko kasarissa tai pöydässä lautasella. Pesto säilyy runsaan viikon jääkaapissa. Pestokastike sopii hyvin pakastettavaksi sopivina kerta-annoksina.

Timo suosittelee pestopastan kanssa unkarilaista Jose Bockin Harslevelu valkoviiniä

Lisää aiheesta:

Näin ehkäiset murtumia – nappaa vinkit oikeanlaiseen liikuntaanKäsittämätön ilmiö: Kauppojen joulukalentereita ja -pipareita hävikkiin jo syyskuussaTyöpäivä on taas pulkassa, mutta mikä ihme on tämä "pulkka"? Älä missään nimessä heitä pois ylijäänyttä riisiä! Yksi temppu tekee siitä todellisen herkunSorrutko yleiseen mokaan suun hygieniassa? "90 prosentilla on parantamisen varaa"Paistopisteiltä löytyy "ylivoimainen välipala" – leipomojohtaja nimeää käänteentekevän hetken suosiossa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:03
    Liikunta

    Näin ehkäiset murtumia – nappaa vinkit oikeanlaiseen liikuntaan

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Käsittämätön ilmiö: Kauppojen joulukalentereita ja -pipareita hävikkiin jo syyskuussa

  • Eilen16:11
    Sanonnat

    Työpäivä on taas pulkassa, mutta mikä ihme on tämä "pulkka"?

  • Eilen14:04
    Ruoka

    Älä missään nimessä heitä pois ylijäänyttä riisiä! Yksi temppu tekee siitä todellisen herkun

  • Eilen11:26
    Suun terveys

    Sorrutko yleiseen mokaan suun hygieniassa? "90 prosentilla on parantamisen varaa"