Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Pestopastaa 13.6.2001

Julkaistu 13.06.2001 07:00(Päivitetty 13.06.2001 07:00)

toim. Kati Nappa

Vieraana keittiömestari Timo Taipale ravintola Safkasta Helsingin Kruunuhaasta

Pestopastaa

tagliatellea tai muuta pastaa
vettä, suolaa, loraus öljyä
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Pesto

2 ruukkua (40 g) basilikaa
1 ruukku (20 g) persiljaa
1 kpl valkosipulinkynsi
1 dl raastettua parmesaania
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia hakkeluksena
lohko (20 g) kirpeää omenaa kuutioina
1 rkl paahdettuja pinjan siemeniä
1,5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä

Nypi basilikasta lehdet ja nosta ne ja persiljan lehdet monitoimikoneen kulhoon.Surauta hienoksi. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Sekoita pestoa sopiva määrä pastan joukkoon, joko kasarissa tai pöydässä lautasella. Pesto säilyy runsaan viikon jääkaapissa. Pestokastike sopii hyvin pakastettavaksi sopivina kerta-annoksina.

Timo suosittelee pestopastan kanssa unkarilaista Jose Bockin Harslevelu valkoviiniä

Lisää aiheesta:

Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvullaKaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?Tutkimus: Tulivuorenpurkaus saattoi käynnistää yhden maailmanhistorian pahimmista tappotaudeista
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:37
    Juomat

    Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla

  • 06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?