Perheauto pukeutuu mustaan: Tältä näyttää tutun katumaasturin synkkääkin synkempi Black Edition

0:31
Kia Sportage sai synkän Black Edition -erikoisversion, joka tulee ainakin toistaiseksi myyntiin vain Isossa-Britanniassa.

Näin mustaksi vedettyä perheautoa harvemmin tulee vastaan. Katso video autosta artikkelin yläpuolelta.

Korealainen Kia on julkistanut suositusta Sportage-katumaasturistaan tummanpuhuvan JBL Black Edition -erikoisversion, joka kuitenkin on valitettavasti tarjolla ainoastaan Isossa-Britanniassa.

Kuten nimestä on pääteltävissä, on autossa tummanpuhuvan ulkokuorensa lisäksi audiovalmistaja JBL:n äänentoistojärjestelmä vakiona.

Kaikenlaisista kuluttajatuotteista tuttu Black Edition -lisänimi on tällä kertaa ansaittu pelkän mustan Phantom Black -korivärin lisäksi myös mustalla etusäleiköllä ja sitä ympäröivällä listalla, mustalla pohjapanssarilla, tummilla etu- ja sumuvaloilla ja mustilla kattokaiteilla.

Synkkää tyyliä on jatkettu mustilla 17-tuumaisilla alumiinivanteilla ja korinvärisillä ovenkahvoilla. Myös valmistajan logo on vaihdettu tyylikkääseen tummaan niin edessä kuin takanakin. Lisäksi Sportage-teksti on kirjattu mustin kirjaimin.

Tumma tyyli jatkuu sisätiloissa, jossa mustaa nahkaa on istuinten lisäksi ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa sekä ovissa.

Kia Sportage JBL Black Editionin hinta on Isossa-Britanniassa runsaat 28 000 puntaa eli reilut 31 000 euroa. Kaupan päälle tulee tottakai vielä langaton matkakaiutin.

Suomessa rekisteröitiin vuonna 2019 yhteensä 520 uutta Sportagea. Tämä oli 12 prosenttia enemmän kuin vuonna 2018.

Lähde: Kia, Autoalan tiedotuskeskus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja