Pelicans on ajautunut rajuun tuloskriisiin, Ilves alisti sarjajumboa – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Ilves tekee 5-0 maalin 1:29

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kolme ottelua.

Tampereella Ilves pisti SaiPan jo avauserässä hurjaan pesukoneeseen, kun Jyrki Jokipakka, Tommi Tikka, Aku Räty ja Jani Nyman heiluttivat maaliverkkoja.

Räty vietti kahden maalin iltamaa, kun hän osui myös toisessa erässä.

Rädyn illan toinen osuma näkyy videona jutun yläreunasta.

Ilves kaatoi lopulta sarjajumbo-SaiPan lukemin 5–0.

Kotijoukkueen todellinen tehomies oli puolustaja Jokipakka, joka kasasi kokoon tehot 1+3. Petri Kontiola alusti Jokipakan tapaan kolme osumaa (0+3).

Ilves nousi voiton myötä sarjassa toiseksi ohi Tapparan. Ilves on edellä, koska sillä on yksi voitto enemmän kuin Tapparalla.

Tampereen kiekkomittelö jatkuu kuumana perjantaina, kun ohjelmassa on kauden neljäs paikallisvääntö.

Vaasassa Pelicans koki taas tappion, kun tällä kertaa Sport oli parempi lukemin 5–2.

Pelicans nousi toisessa erässä kahden maalin takaa rinnalle. Se ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan Sportin kolmannen erän rutistukseen, kun Valtteri Viljanen ja Lari Heikkinen veivät isännät uudelleen kahden maalin karkumatkalle.

Loppuhetkillä Jesse Paukku latasi tyhjiin illan toisen osumansa.

Pelicansin viime aikojen saldo on tyly: seitsemän tappiota edellisistä kahdeksasta ottelusta. Se on nyt sarjassa viidentenä.