Peili laittaa julkkikset suurennuslasin alle

Oletko aina halunnut tietää mielenkiintoisia yksityiskohtia julkisuuden henkilöiden elämästä? Vai kiinnostaako sinua seurata mielenkiintoista peliä? Peili-ohjelmassa nämä kummatkin asiat yhdistyvät hauskalla tavalla.

AVAlla torstaina alkava Peili on Laura Malmivaaran juontama kotimainen leikkimielinen ohjelma, joka perustuu Ruotsissa erittäin suosittuun lautapeliin. Pelaajina on julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka joutuvat ottamaan kantaa luonnettaan koskeviin väittämiin. Pelin avulla sekä pelaaja että katsoja oppivat yllättäviä asioita ohjelman vieraasta. Ensimmäisen jakson vieraina nähdään konkarikomediennet Eija Vilpas ja Riitta Havukainen.

– Perusidea showssa on sen verran hauska ja mielenkiintoinen, että moni koki sen jutuksi, johon voisi tulla mukaan. Sellaisia jotka sanoivat suoraan, ettei tämä ole minun juttuni, oli kauhean vähän, vastaava tuottaja Antti Seppänen kertoo.

Hauskanpitoa tai syvällistä pohdintaa

Vieraiden vaihtuvuus tuo jokaiseen jaksoon jännittävän elementin. Kun osa vieraista pohtii kysymyksiä hyvinkin syvällisesti, osa laittaa kisan leikiksi. Seppänen muistelee huvittuneena esimerkiksi Minna Haapkylän, Anna Tuluston ja Tuomas Rinta-Panttilan jaksoa, jossa vieraiden välinen kemia toi studioon hauskan tunnelman.

– On ryhmästä kiinni, miten he haluavat käsitellä tätä peliä, sillä se antaa mahdollisuudet niin hauskanpitoon kuin ihan oikeaan pohdintaan siitä, mitä me olemme, Seppänen sanoo.

Kevään jaksoissa nähdään julkisuudesta tuttuja henkilöitä, mutta mukana on myös julkkisten ystäviä, jotka eivät ole suurelle yleisölle tuttuja.

– Jokaisessa jaksossa on kuitenkin vähintään kaksi tunnettua ihmistä, Seppänen paljastaa.

Ohjelman vetonaula on myös juontaja Laura Malmivaara, Suomen eturivin näyttelijä.

– Laura on erittäin ammattitaitoinen esiintyjä, joka on kiinnostunut myös Peilin aihepiiristä, psykologiasta. Ja tässähän ollaan ainakin leikkimielisesti tekemisissä psykologian kanssa, Seppänen muistuttaa.

AVAlla torstaisin klo 18.30 ja pikauusintoina sunnuntaisin klo 18.30.

Teksti: Maarit Rasi/MTV3

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja