Pedofiili joulupukki vaani tavaratalon edustalla: Otatti itsestään kuvia lasten kanssa ja pyysi "lahjoitusta" – oikeus passitti miehen jouluksi kaltereiden taakse

Britanniassa aikaisemmin vankilassa istunut pedofiili passitettiin takaisin kiven sisään miehen esitettyä joulupukkia tavaratalon edustalla Newcastlessa. Tapauksesta kertoo muun muassa Independent.

40-vuotias Stephen Brown oli tuomittu aiemmin vankilaan vuonna 2012 sen jälkeen, kun hänen hallustaan oli löydetty lapsipornoa. Mies oli myös yllyttänyt lasta seksuaalisiin tekoihin verkossa.

Tuore vankeus napsahti sen jälkeen, kun mies oli esittänyt joulupukkia erään tavaratalon suositun jouluikkunan edustalla. Pedofiilipukki oli esiintynyt valokuvissa lasten kanssa. Paikalla oli ollut myös kyltti, jossa pyydettiin tekemään rahallinen lahjoitus pukille.

Tilanne päättyi, kun tavaratalon turvallisuushenkilöstö kiinnitti huomiota jouluikkunan edustalla oleskelleeseen epäilyttävään joulupukkiin.

Paikalle kutsuttiin poliisi, jolloin miehen rikollinen tausta paljastui. Stephen Brown viettää joulun kalterien takana, sillä hän rikkoi toiminnallaan hänelle aikaisemmin asetettua kieltoa.

Kyseinen kielto voi esimerkiksi rajoittaa tai estää kokonaan tuomittua olemasta tekemisissä alaikäisten kanssa. Rike oli miehelle jo toinen hänen vuonna 2017 tapahtuneen vankilasta vapautumisensa jälkeen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja