Paula Vesala: Keikkakohu on turha

Paula Vesala ihmettelee PMMP:n konsertista noussutta kohua.

PMMP konsertoi torstaina Tampere Areenalla. Konsertin järjestäjä oli vaatinut yhtyettä jättämään Jeesus ei tule oletko valmis -kappaleen pois settilistasta, mutta PMMP ei suostunut moiseen. Tampere Areenan osakas, toimtusjohtaja Harri Wiherkoski suivaantui, kun PMMP ei suostunut poistamaan kappaletta konsertistaan.

– Minulla on elävä suhde Jumalaan, en halua tuoda saatanaa myönteisessä valossa esille. En myöskään hyväksy, että Jumalaa pilkataan, Harri Wiherkoski selvittää MTV3.fi:lle.

PMMP:n Paula Vesala on ottanut kantaa kappaleen esityksestä nousseeseen kohuun yhtyeen Facebook-sivustolla.

– Jeesus ei tule oletko valmis -kappale on tuomittu nimensä perusteella vailla minkäänlaista sisällönanalyysia, mikä ei yllätä. Kappale toteuttaa tehtäväänsä ja sisältöään juuri tällä tavalla, Vesala kirjoittaa.

Vesala ei säästele sanojaan Wiherkoskea kohtaan. Vesalan mukaan toimitusjohtajan olisi hyvä tutustua Raamatun sanomaan hieman tarkemmin.

– Toimitusjohtaja Harri Wiherkoski neuvoo, että "Täytyy olla sokea idiootti, jos ei näe, että tämä homma on loppumassa. Se, mitä Raamatussa kerrotaan lopun ajoista, se tapahtuu valtavana vyörynä silmiemme edessä." Kuulepas, Harri, lukaisepas se lyriikkani uudelleen. Kohu on turha.

Päivitys: otsikkoa muutettu klo 15.30.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat