Mainos

Pattayan hotellipalossa kuoli ainakin 78

Ainakin 78 on ihmistä on kuollut hotellipalossa Thaimaan lomakaupunki Pattayassa, kertoi paikallinen poliisi. Kuolonuhrien määrän pelätään nousevan sataan. Paikallisten hallitus- ja sairaalalähteiden mukaan lisäksi 65 olisi loukkaantunut turmassa.

Viranomaisten tietojen mukaan Royal Jomtien -lomakeskuksen palo alkoi ensimmäisen kerroksen kahvilasta ja levisi sieltä aina 16-kerroksisen rakennuksen kuudenteen kerrokseen. Useat ihmiset jäivät ansaan talon ylimpään kerrokseen, josta heidät pelastettiin helikoptereilla. Yksi menehtyneistä pakeni liekkejä hyppäämällä hotellin tornista. Muut tukehtuivat savuun.

Bangokin Suomen-suurlähetystö kertoi MTV3:n uutisille, että palaneessa hotellissa oli suomalaisturisteja, mutta kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Seitsenvuotias pikkutyttö hengitti savua, mutta sairaalatutkimuksissa ei ilmennyt mitään vakavaa. Tosin sairaalasta kerrottiin suomalaisnaisen käyneen hakemassa hoitoa palovammoihinsa.

Hotellin johtaja epäili radiohaastattelussa palon syyksi kaasuräjähdystä. Viranomaiset eivät kommentoineet väitettä.

Thaimaan hallituksen edustajien mukaan hotellin palovaroittimet ja sammuttimet olivat epäkunnossa. Hotellin johto on myöntänyt, että varauloskäynnit oli lukittu, jotta asiakkaat eivät olisi livahtaneet ulos maksamatta. Hotellipalo on Pattayan loma-alueen tuhoisin.
(Reuter-MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.