Patrik Laine teki peräti nelivuotisen jättisopimuksen!

Patrik Laine ja Columbus Blue Jackets ovat tehneet jatkosopimuksen. Uunituore sopimus on peräti nelivuotinen ja arvoltaan 8,7 miljoonaa dollaria kaudessa, kertoo Blue Jackets kotisivuillaan.

Laine siirtyi Columbukseen kaudella 2020-21. Sinitakkeihin tamperelaislähtöinen Laine hyppäsi Winnipeg Jetsin miehistöstä.

Päättyneellä sesongilla suomalaistykki iski 56 ottelussa tehopisteet 26+30=56. Kaikkiaan Laine on kuuden NHL-kautensa aikana iskenyt 407 ottelussa tehot 176+151=327.

Laine ja Columbus väänsivät kättä sopimuksesta pitkään. Hiljattain Pohjois-Amerikasta kantautui tietoa, että neuvottelut etenevät, kun Laine jätti hakeutumatta välimieskäsittelyyn. Osapuolten kerrottiin olevan "noin 1,5 miljoonan päässä toisistaan".

– Yksi prioriteeteistämme oli Patrik Laineen jatkosopimus. Hän on NHL-eliittiä maalintekijänä. Hän on olennainen osa joukkuetta, emmekä voisi olla tyytyväisempiä, että hän jatkaa Columbuksessa, Jarmo Kekäläinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Laine pääsee pelaamaan todellisen supertähden kanssa tulevalla kaudella, kun Columbus-GM Kekäläinen nappasi aiemmin hyökkääjä Johnny Gaudreaun Blue Jacketsiin.


Lue myös:

    Uusimmat