Patrik Laine täysin pitelemätön ylivoimalla – kaksi maalia erässä ja hattu täyteen sinetiksi

Patrik Laine teki toisessa erässä Winnipeg Jetsille kaksi maalia NHL-ottelussa Ottawa Senatorsia vastaan. Hän iski hattutempun täyteen kolmannessa erässä.

Jets johti 2–1, kun Jets pääsi ylivoimalle toisessa erässä. Laine vaani paikkaa takatolpalla ja pääsi lopulta iskemään kiekon sisään.

Samasta paikasta Teemu Selänne iski omalla urallaan lukuisia maaleja. Syöttöpisteen maaliin saivat Kyle Connor ja Neal Pionk

Mikkel Bödker kavensi Ottawalle, kunnes Laine osui jälleen ylivoimalla ja siirsi lukemiksi 4–2. Nyt Laine näytti taituruuttaan, kun hän ohjasi Pionkin laukauksen sisään kääntämällä lavan juuri oikeaan aikaan.

Laine iski hattutempun täyteen kolmannessa erässä viemällä Jetsin 5–2-johtoon – ja kuinkas ollakaan ylivoimalla.

Laineella on tällä kaudella kasassa 23 maalia ja 28 syöttöpistettä.

Juttuun päivitetty kello 23.18 kolmas maali.