PastoriPike toi Hoosiannan ryminällä 2020-luvulle, ei meinannut uskaltaa tarttua suomalaisten rakastamaan virteen – "En olisi uskonut, että siitä tulee näin täydellinen"

2:16

Seurakuntien yhteinen Jouluradio aloitti Hoosiannalla kuten adventtiin perinteisesti kuuluu. Tosin Jouluradio teki sen omalla tyylillään.

– Kesällä mietin, että kyllä pitää jotakin erilaista keksiä, ja silloin tuli idea PastoriPiken pyytämisestä mukaan, kertoo Jouluradion toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne.

Jouluradion yhteydenotto oli PastoriPikelle yllätys ja vähän kauhistuskin.

– Mä olin ihan, että en mä voi tarttua tuohon. Se on suomalaisille rakas ja herkkä biisi, ja ajattelin, etten pysty näin isoa taakkaa ottamaan, kertoo rap-artisti PastoriPike.

Lopulta hän kuitenkin tarttui haasteeseen. Ainoa ohjeenaan Kalliorinteen sanat, että pilkata tai rienata ei saa. Kalliorinne on tyytyväinen, vaikka oli mielessään valmistautunut virren hurjempaankin käsittelyyn.

– Tämä on ihana, toteaa Kalliorinne, nostaa kädet ylös ja lipuu mukaan musiikkiin.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja