Parkkonen tähtitanssien loppubileistä: Parit samppanjat poksautan!

Tanssihurmuri Pete Parkkonen aikoo ottaa ilon irti ja juhlistaa tanssikauden päättymistä sunnuntain finaalin jälkeen täysillä kävi kisassa miten tahansa.

Tanssitähti Pete Parkkonen odottaa tanssikauden päättymistä haikein mielin. Kolmen kuukauden urakka on pian paketissa ja tiet tutuiksi tulleiden kanssakilpailijoiden kanssa erkanevat.

Edessä on vielä kuitenkin yksi koitos, tanssifinaali, jonka jälkeen Pete ja muut tähtitanssijat nostavat maljan kuluneelle tanssikaudelle.

– On mahtavaa päästä näkemään kaikkia ihmisiä pitkästä aikaa. Juhlimme varmasti voimia säästelemättä!

Tähtitanssit huipentuvat tiukkaan finaaliin sunnuntaina 23. marraskuuta, kun Pete ja Katri Mäkinen saavat vastaansa Anu Sinisalon ja Jani Rasimuksen. Ennakkosuosikin asemasta huolimatta Pete ei ota paineita, vaan aikoo tehdä parhaansa ja juhlistaa tanssikautta sijoituksesta huolimatta.

– Kaksi samppanjaa aion poksauttaa! Kävi kisassa miten tahansa, Pete lupaa.

– Kyllähän se voi olla, että menee myöhään. Epäilen vahvasti, että ei menisi. Veikkaan, että tanssiminen kuuluu myös finaalin jälkeiseen juhlintaan. Varmasti tulee bailattua kunnolla, tanssitähti veikkaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat