Mainos

Paratiisihäiden painajainen – pappi haukkui hääparia sioiksi ja vääräuskoisiksi

Malediiviien poliisi on pidättänyt alttaripapin, joka haukkui lomaparatiisissa pidetyssä vihkiseremoniassa ulkomaalaista hääparia sioiksi ja pakanoiksi.

Myös YouTubeen levinneellä häävideolla pappi pitää vihkipuheen paikallisella divehin kielellä.

- Olette sikoja. Lapset, jotka saatte tästä liitosta, ovat puolestaan äpäräsikoja. Teidän avioliittonne ei ole laillisesti sitova, koska teidän kaltaisillanne ihmisillä ei voi olla laillisesti perusteltua liittoa. Tämä johtuu siitä, että olette vääräuskoisia, uskoaksemme ateisteja, totesi pappi.

Luksushäitä lomakohteessa viettänyt pariskunta on tiettävästi Ranskasta. Papin loukkauksista autuaan tietämätön pariskunta hymyili koko seremonian ajan.

Hotellin antaman lausunnon mukaan “on täysin anteeksiantamatonta, että hotellin työntekijä on loukannut paria seksistisillä ja uskonnollisilla kommenteillaan.” Hotelli on pahoitellut tapahtumaa.

Malediivien pääuskonto on islamilaisuus. Maa on riippuvainen turismista ja erittäin suosittu häälomakohde. Paikalliset matkailuyrittäjät ovatkin huolissaan siitä, että hääkohu tulee tahraamaan pahasti Malediivien mainetta.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.