Paljon orgasmeja saavat naiset etenevät työelämässä

Eikö ura ota edetäkseen? Opettele saamaan orgasmi ja kaikki ovet ovat sinulle auki, väittää FemaleFirst-sivusto.

Orgasmit saattavat olla tie menestykseen, jos uutta tutkimusta on uskominen. Tutkimus väittää, että säännöllisesti orgasmeja saavat naiset ovat muita terveempiä ja vikkelä-älyisempiä. He menestyvät todennäköisesti työelämässä.

– Orgasmit ovat todellista luksusta, vaikka monet naiset pitävät orgasmia hyödyttömänä asiana, sanoo Britannian ensimmäinen orgasmiohjaaja tohtori Lisa Turner .

Eri lähteiden mukaan peräti 50 prosenttia naisista ei saa orgasmia. Tohtori Turnerin mukaan naiset saattavat tuhota vartalonsa sekä uransa, kun eivät opettele laukeamaan.

– Jos nainen ei pysty saamaan orgasmia, se vie häneltä merkittävästi energiaa. Naiset, jotka eivät saa orgasmeja, eivät yleensä rakasta itseään tarpeeksi. Voi myös olla, että he eivät pysty rentoutumaan tai pelkäävät haavoittuvana olemista.--Minun työni on auttaa heitä selvittämään emotonionaaliset solmut, jotta he voisivat rakastaa itseään, olla vapaita ja rentoutua, Lisa Turner sanoo.

Turner vetää orgasmikursseja myös naisille, jotka haluavat nostaa energitasojaan ja saada lisää karismaa. Turnerin mukaan orgasmien aiheuttaman karisman ja työelämässä menestymisen välillä on selkeä linkki.

– Ihmiset viehättyvät luonnostaan energiasta. Itseasiassa suurin osa energiasta saavutetaan seksuaalisen energian kautta, esimerkeiksi käyvät Nigella Lawson tai Hilary Clinton. Voimakkailla naisilla on "x-tekijä", jota ei ulkonäöstä näe, orgasmikouluttaja väittää.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Femalefirst

Lue myös:

    Uusimmat