Paljastus: Mazdan uusi kuutosfarkku

Salavalokuvaajan ottama kuva antaa viitteistä siitä, miltä syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä esiteltävä uusi Mazda 6 SportsWagon näyttää.

Mazda esittelee uuden 6-sarjan sedanin noin kuukautta ennen farkun ensi-iltaa. Paikkana on Moskovan autonäyttely. Sedan ja farkku eivät tiettävästi saa rinnalleen nykymallistossa olevaa 5-ovista hatchback-monikäyttömallia.

Uusi Mazda 6 esiteltiin joulukuussa Tokion autonäyttelyssä Takeri-konseptiautona. Teippauksen vuoksi uuden Kuutosen muodoista ei saa aivan tarkkaa kuvaa, mutta tiettävästi muutokset ovat konseptiautoon verrattuna varsin pieniä.

Nokan muotoilussa on samaa ilmettä kuin CX-5-katumaasturissa – mikä ei välttämättä miellytä kaikkia. CX-5 on ensimmäinen malli, jossa Mazda on käyttänyt uutta Skyactiv-teknologiaansa.

Kuutosfarkussa, joka on ainakin tähän saakka kulkenut Suomessa mallinimellä SportsWagon, on iso takaluukku ja matala nostokynnys. Tavaratilan koko tuskin eroaa sanottavasti nykymallista.

Skyactiv-teknologiaa hyödyntävässä Kuutosessa käytetään tietysti samoja moottoreita kuin uudessa CX-5:ssä. 2,2-litraisesta Skyactiv-D-dieselistä tulee tarjolle kaksi tehoversiota. 2-litraisen Skyactiv-G-bensakoneen teho on 165 hevosvoimaa.

Autocar / Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja