Oraaliseksiopas ensikertalaiselle

Kun mies tyydyttää naista suullaan, hauskanpito ja avoin ilmapiiri ovat tie nautintoon. Parhaaseen lopputulokseen pääsee, kun unohtaa epätoivoisen orgasmin metsästämisen.

Askdanandjennifer.com paljastaa, kuinka oraaliseksistä nauttii ensikertalainenkin.

Opas miehelle

– Varmista, että nainen on kiihottunut, ennen kuin aloitat.

– Jos sinulla on tunne, että etenet liian nopeasti, asianlaita on luultavasti niin. Muistuta itseäsi aika ajoin, ettet etene liian nopeasti.

– Ole hellä. Älä ota mallia pornoelokuvista.

– Kerro hänelle, kuinka paljon rakastat suuseksiä hänen kanssaan.

– Kuulostele ja tunnustele, mistä hän pitää. Aseta hänen nautintonsa ykkössijalle. Muista, että suuseksissä on kyse myös hauskanpidosta, pelkkä orgasmi ei ole ainoa päämäärä. Jos nautit olostasi, hänkin nauttii.

Opas naiselle

– Esileikki ennen suuseksiä on tärkeää. Käyttäkää paljon aikaa kiihottumiseen muulla tavalla, niin suuseksikin tuntuu nautinnolliselta.

– Luokaa romanttinen ympäristö kynttilöillä, kylvyillä ja hieronnalla.

– Keskity hauskanpitoon ja nautintoon, älä pelkän orgasmin saamiseen. Ilman paineita myös nautit enemmän.

– Kokeilkaa yhdistää seksivälineitä, esimerkiksi dildon käyttöä, yhteisiin hetkiinne.

– Anna myös poikaystäväsi innostua suuseksistä ja kerro hänelle, mistä pidät erityisesti. Näytä hänelle masturboiden, mistä pidät, minkälainen rytmi sopii sinulle parhaiten ja kuinka hellävaraisesti haluat itseäsi käsiteltävän. Nyt ei ole aika ujostelulle.

– Jos poikaystäväsi tekee jotakin, mistä pidät, kerro se hänelle. Anna hänelle paljon positiivista palautetta ja kerro hänelle, mikä ei tunnu hyvältä. Voi olla, että kiihotut samasta asiasta joku toinen kerta, mutta olet nyt vain liian väsynyt. Muista siis kunnioittaa miestäsi ja hänen yritystään antaa sinulle nautintoa.


AVA

Kuvat: Shutterstock/Kryzhov, Steven Andreas

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja