Olli Jokiselta raju avautuminen SaiPa-tappion jälkeen: "Kaksi viikkoa ja ollaan kanssa lomalla"

Lehdistötilaisuus: SaiPa - Jukurit 3:17
Olli Jokinen ei säästellyt sanojaan SaiPa-Jukurit-ottelun lehdistötilaisuudessa.

Jukurien tuskaisa jakso SM-liigassa jatkui perjantaina, kun joukkue hävisi SaiPalle voittomaalikilpailussa. Päävalmentaja Olli Jokinen ei silitellyt pelaajiensa päitä ottelun jälkeen.

Pudotuspelien kotiedusta kamppaileva Jukurit onnistui katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkensa viime lauantaina, kun se kaatoi vieraissa JYPin. Perjantaina mikkeliläiset palasivat tappioiden tielle. SM-liigan hännille jäänyt SaiPa oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen maalein 32.

Tänään siellä jäällä oli kaksi joukkuetta, jotka molemmat näyttivät siltä, että ei ole mitään asiaa pudotuspeleihin, Jokinen latasi lehdistötilaisuudessa.

Voit katsoa lehdistötilaisuuden pääkuvan paikalla olevalta videolta.

SaiPa ja Jukurit kohtaavat toisensa uudelleen lauantaina Mikkelissä. Jokisen mukaan Mikkelissä oli painotettu koko viikko kovia pelejä SaiPaa vastaaan.

Kaikki pelit ovat olleet maalin pelejä. Koko viiko on valmistauduttu pelin. Teemana oli, että jokainen hoitaa valmistautumisen tänään niin, että kyseessä on pudostuspeli. Toinen asia oli, että pidetään kiekosta huolta keskialueella.

Kolmas ja tärkein asia oli Jokisen mukaan vastustajan ja pelin kunnioittaminen.

Toi joukkue, joka vastassa oli, joo he eivät tule pelaamaan pudotuspeleissä, mutta he pelaavat toisilleen ja he eivät halua olla siellä yrittämättä, Jokinen sanoi.

Tämä peli oli just sellainen, mitä itse pelkäsin, että tästä voi tulla. Erittäin pettynyt joukkueeseen. Erittäin pettynyt. Ihan karseeta pelaamista. Jos tämä jatkuu näin, se on kaksi viikkoa ja ollaan kanssa lomalla.

Lue myös:

    Uusimmat