Nyt puhuu Kim Kardashian puhelinseksikohustaan

Amerikkalaislehti väittää, että Kim Kardashian on jäänyt kiinni pettämisestä ja puhelinseksistä toisen miehen kanssa.

InTouch Weeklyn mukaan NBA-koripalloilija Kris Humphriesin kanssa kihlautunutta Kim Kardashiania epäillään pettämisestä ja väitetään, että hän olisi pelehtinyt New England -joukkueen pelaajan Bret Lockettin kanssa, kirjoittaa entertainmentwise.com.

Lehti väittää, että Kimin ystävä olisi pyytänyt Bretin numeroa jo viime vuoden lokakuussa ystävätärtään varten. Lähteiden mukaan he olivat alkaneet tekstailla ja Kim halusi Breitin lähettävän alastonkuvia itsestään kännykällä. Bret kieltäytyy kommentoimasta asiaa julkisuudessa, mutta kehuu Kimiä kivaksi tytöksi ja toivoo hänen olevan onnellinen.

Jezebel.comin mukaan Kim Kardashian on raivoissaan väitteistä ja aikoo haastaa InTouchin oikeuteen. Bret Lockettia vaaditaan perumaan lausuntonsa, vaikka miehellä on kuulemma konkreettisia todisteita sutinoistaan Kim Kardashianin kanssa.

– Tiesin mennessäni kihloihin, että huhuja ja valheellisia tarinoita alkaisi tulla, mutta tämä on naurettavaa! InTouch väittää, että minulla on ollut viiden kuukauden salasuhde tähän mieheen, vaikka en ole koskaan tavannut häntä, jutellut, tekstannut, soittanut tai edes kuullut hänestä, Kim kirjoittaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Entertainmentwise.com ja Jezebel.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja