Asiantuntijalta rohkea lausunto Lukosta: "Olen satavarma siitä" – nuorekas TPS haastaa neljän vuoden projektin

C Moren studiotiimi paketoi välierät ja ennakoi finaaleita 15:22
Videolla C Moren asiantuntijat ennakoivat Lukon ja TPS:n välistä finaalisarjaa.

Lukko ja TPS taistelevat Suomen mestaruudesta, kun SM-liigan finaalit käynnistyvät perjantaina. C Moren jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen uskoo ennakkosuosikki Lukon olevan tulevassa finaalisarjassa parhaimmillaan.

Runkosarjan voittanut Lukko otti odotetusti paikkansa SM-liigan finaaleissa. Raumalaiset saivat vastustajakseen TPS:n, joka päihitti välierissä komeasti HIFK:n.

Nuori TPS joutuu tekemään finaalisarjassa äärimmäisen kovan työn voittaakseen mestaruuden. Lukon peli on toiminut läpi kauden niin erinomaisesti. Lehkonen uskoo, että Lukko on entistä vahvempi finaalisarjassa.

– Nuorekas TPS haastaa neljän vuoden projektin, joka on hiottu ääriä myöten. Olen satavarma siitä, että Lukko tulee pelaamaan parasta jääkiekkoa, jota se on pelannut tämän neljän vuoden aikana. He pääsivät pahimmasta möröstä (Tappara) eroon ja heidän maaliinsa pelaamaan rennosti finaalia, Lehkonen summaa.

Mutta mitkä ovat Raimo Helmisen luotsaaman TPS:n saumat finaalisarjassa? Siitä sekä välieräsarjojen ratkaisuasioista Lehkosen ja C Moren toisen asiantuntijan Lasse Kukkosen näkemyksiä pääkuvan videolla! 

Kaikki Liiga-finaalit suorina lähetyksinä C Moressa! Ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina kello 18.30 alkaen – studio jo kello 18. 

Lue myös:

    Uusimmat