Nukkuva mies sytytettiin palamaan Helsingin keskustassa

Raitiovaunupysäkillä nukkumassa ollut mies sytytettiin liekkeihin Kampin metroaseman vieressä Helsingin ydinkeskustassa.

Helsingin poliisi sai ilmoituksen kello 7.24, että Fredrikinkadulla McDonald'sin kohdalla olevalla raitiovaunupysäkillä on mies liekeissä. Paikalla oli ollut kolmen hengen joukko, johon kuului nainen ja kaksi miestä.

Poliisin mukaan 44-vuotiaan nukkuvan miehen päälle oli heitetty lasinpesunestettä ja hänet oli sytytetty tämän jälkeen sytyttimellä palamaan.

Tapauksen silminnäkijät olivat juosseet Kampin metroasemalle ja pyytäneet asemalla ollutta vartijaa soittamaan poliisille.

Sivulliset ryhtyivät tukahduttamaan paloa hakkaamalla miestä laukuillaan. Lisäksi yksi nainen kaatoi vesipullonsa miehen päälle. Liekit saadaan hallintaan vasta vartijoiden toimesta, jotka sammuttavat tulen sammutinta käyttäen.

Rikoksesta epäiltyinä on otettu tänään kiinni 29- ja 34-vuotiaat miehet sekä 27-vuotias nainen. Heitä ei ole toistaiseksi voitu kuulustella heidän humalatilastaan johtuen. Rikoksen motiivista ei tästä syystä voida lausua mitään arvioita.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa, tunsivatko uhri ja tekijät toisensa.

Uhri onsaanut erittäin vaikeita palovammoja ja hän on erittäin vakavassa tilassa sairaalassa. Häntä ei ole asian johdosta voitu puhuttaa.

Rikosta tullaan todennäköisesti tutkimaan murhan yrityksenä, koska tallenteelta nähtävässä tapahtumassa on vahvoja piirteitä erityisestä julmuudesta.

(MTV3)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat