Nörtin silmälasit ja muita naisia viehättäviä tekijöitä

Pukumies ei enää ole kuuminta hottia. Metroseksuaalien valloitettua naiset on aika kääntää katse uusiin miehisiin ominaisuuksiin, joita arvostetaan liian vähän.

Yourtango.com listasi ominaisuudet, jotka sytyttävät naisen.

Paha poika

Jo kauan on tiedetty, että nainen rakastuu renttuun. Lävistys ja tatuointi sytyttävät naisen, johon vetoaa rokkarityyppinen paha poika. Miehen huulikoru ei ole enää kiellettyjen listalla. Samaan listaan pääsee irokeesikampaus ja pörheä rokkitukka.

Useimpien naisten nuoruudenajan kuvitelma on tulla temmatuksi seikkailuun, jonka päähenkilönä toimii yksinäisen sielun omaava "paha poika". Resuinen ja tatuoitu mies saattaa muistuttaa ihanasta teini-iän sydämentykytyksestä.

Kissamies, nam

"Hullu kissanainen" on yksinäisen vanhanpiian stereotypia, jota harvoin yhdistetään mieheen. Yksinään kissansa kanssa elelevä sinkkumies voi kuitenkin olla naisesta vastustamaton: söpöyden ja paijattavuuden lisäksi kissa tarjoaa todisteen siitä, että mies voi huolehtia muistakin kuin itsestään. Intohimoinen huonekasviharrastus ajaa saman asian; lisäksi tältä mieheltä saa taatusti kukkia!

Ihana tietokoneosaaja

Pelaajamies sytyttää naisen. Nörtit ovat kuuminta hottia, eivät enää yläasteen hyljeksitty kaveriporukka. Mustasankaiset silmälasit ja rouhea parta… Nam! Lisäksi on ihanaa tietää, että mies korjaa tietokoneesi käden käänteessä, ja selittää sinullekin kaiken laitteen toimivuudesta, jos vain haluat tietää jotain. Nörtti on uusi kodin remonttireiska: hän laittaa kodin viihdekeskuksen toimimaan.

Nörtin kotoa voi myös löytyä useita jännittäviä esineitä, kuten valomiekka ja nunchakuja, ja mahdollisesti vaikuttava kokoelma elokuvia. Koti-ilta kotona ei ole tylsä enää koskaan: jos et halua katsoa hänen leffojaan, voitte aina opetella pelaamaan yhdessä.

Erotiikkamies nappaa neidon?

Mies, joka omistaa eroottisia lehtiä tai elokuvia, ei ole enää pelkkä likainen kyttääjä. Jos uroon nenä ei ole tuntikausia kiinni vähäpukeisen naisen kuvassa, aikuisten elokuvat ovat ok.

Nainenkin voi katsoa aikuisviihdettä, ja silloin on vain suotavaa, että mies on sillä saralla hyvin varustautunut. Mies voi myös naista ronskimmin varata lukemista vessaan – mikäs sen viihdyttävämpää!

Laulaja vei sydämen

Mies karaokessa? Kyllä! Naiselleen serenadia laulava mies ei välttämättä ole auttamattomasti out, vaan romanttinen perusäijä. Jos äänikin vielä osuu suurin piirtein kohdilleen, karaokelaulaja voi viedä neidoltaan jalat alta kertaheitolla.

Nuoruuskuvitelmissaan nainen on saattanut rakastaa intohimoisesti poikabändin jäsentä, josta mies nyt häntä muistuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat