NIVEA Extreme Resist kestää aamusta yöhön

NIVEA tuo markkinoille todella pitkään kestävän meikkivoiteen, joka pysyy iholla hyvännäköisenä pitkän työpäivän, jumpat ja iltamenot. NIVEA Extreme Resist -meikkivoide tekee ihosta mattapintaisen ja kestää myös hikoilua. Iho pysyy kauniin tasaisena jopa 24 tuntia.

Tutkimusten mukaan naiset odottavat meikkivoiteelta luonnollista tasoittavuutta, epätasaisuuksien peittämistä ja kestävyyttä.

NIVEA Extreme Resist -meikkivoide vastaa odotuksiin ja antaa iholle erittäin pitkäkestoisen, luonnollisen tasaisen pinnan. NIVEA Extreme Resist -meikkivoiteen ainutlaatuinen Thermo Fix -koostumus kestää kosteutta, kuumuutta ja esimerkiksi liikunnan aiheuttamaa hikoilua. Mineraalipuuterit ja biopolymeerit imevät ihosta ylimääräiset rasvan ja hien, joten ihon pinta säilyy mattana. Ne neutraloivat kosteuden ja lämpötilamuutosten vaikutuksen.

Meikkivoide on silkkisen pehmeää, ja se peittää ihon epätasaisuudet. Mineraalipuuterit heijastavat valoa, mikä tekee ihosta optisesti tasaisemman näköisen. Vehnäpuuteri pitää ihon mattapintaisena ja samettisen pehmeänä.

NIVEA Extreme Resist -meikkivoide ei tuki huokosia ja antaa iholle mukava luonnollisen tunteen koko päiväksi. Kasvojen iho pysyy huolitellun näköisenä tarvittaessa koko vuorokauden.

NIVEA Extreme Resist -meikkivoide on saatavilla viidessä sävyssä: 2 Nude, 3 Beige, 4 Sand, 5 Apricot ja 7 Caramel.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat