Niko Nousiainen: Kiireet häiritsevät kesähäiden suunnittelua

Hunks-tanssija Niko Nousiaisen ja Miss Helsinki 2010 -voittajan Sofia Ruusila aikovat kiireistä huolimatta avioitua vuoden 2012 kesällä.

Tammikuussa 2011 kihlautuneet vuoden Big Brother voittaja Niko Nousianen ja Miss Helsinki Sofia Ruusila kertoivat huhtikuussa MTV3.fin Viihdeuutisille suunnitelmistaan kesähäistä vuonna 2012.

Upeannäköinen pariskunta on ollut yhdessä tien päällä elokuun loppupuolelta saakka Crazydrivers-stuntshow'n merkeissä. Komean Hunks-tanssijan mukaan he ovat edelleen vankasti avioitumassa kesällä 2012, vaikka kovat kiireet ovatkin häirinneet häähumua. MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti kiertue-elämää viettävän Nikon Tuurista.

– Häiden suunnitelmat eivät ole edistynyt mitenkään, mutta suunnitelmat ovat edelleen samat, eli kesähäät vuonna 2012, energinen Niko kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tulevissa suunnitelmissa on kuitenkin katseet kääntävällä pariskunnalla selkeä linjaus.

– Vietämme häät varmasti Suomessa. Perheenlisäys ei ole vielä ajankohtainen, kun Sofia on niin nuori, hän pohtii.

Kiireinen pariskunta palaa syyskuun loppupuolella maakuntamatkailun merkeistä takaisin Helsinkiin. Pariskunta on viettänyt kiertue-elämää asuntovaunussa, eikä pienessäkään tilassa eläminen ole vaikuttanut Helsingissä avoliitossa elävän parin suhdeharmoniaan.

– Viihdymme hyvin yhdessä, sillä olemme niin samanlaisia. On nihkeätä, jos toinen olisi jossain muualla. Sofialla alkaa laivakeikat, ja Hunksit tanssivat siellä myös, niin pääsemme yhdessä rentoutumaan Ruotsin laivalle, Niko iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat