Niko Nousiainen kertoo totuuden yön tapahtumista

Saulin hyvä ystävä Niko Nousiainen meni kihlattunsa kanssa rauhoittamaan tappelupukareita ravintolan keittiöön.

– Koko tilannetta on kärjistetty aivan liikaa. Riitatilanne ei ole ollenkaan ollut niin vakava, mitä julkisuudessa on kirjoitettu. Olimme jo lähdössä Sofian kanssa pois ravintolasta, kun henkilökunta tuli pyytämään meiltä apua. Sauli ja Adam riitelivät ravintolan keittiössä ja minä menin hakemaan Saulin pois tilanteesta. Sofia meni rauhoittamaan itkevää Adamia, Niko kertaa tapahtumia MTV3.fin Viihdeuutisille.

Nikoa harmittaa, että julkisuudessa kerrottiin aluksi Saulin potkaisseen Sofiaa päähän. Pariskunta olisi halunnut pysyä erossa koko riidasta, mutta lopulta heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kertoa julkisuuteen heidän puolensa tarinasta.

– Tämä koko juttu on paisunut ihan liikaa. En tiedä, mitä Adamin ja Saulin välillä on tapahtunut, mutta ei tässä meidän kohdalla mistään pahoinpitelystä ole kyse. Olemme juuri menossa kuulusteluihin poliisiasemalle, Niko paljastaa.

Niko toivoo, että tapaus unohdettaisiin mahdollisimman pian.

– Toivottavasti voimme nauraa asialle myöhemmin, että näin päättyi tämä baari-ilta, Niko sanoo.

Sauli Koskinen ja Adam Lambert ottivat yhteen keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tappelupukarit vietiin putkaan ja heitä kuulusteltiin aamupäivän aikana. Poliisin suorittamien kuulusteluiden tuloksena esitutkinta päätettiin lopettaa.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat