Nightwishin Marco Hietala: Kiertueilla on kova koti-ikävä

Nightwishin basisti Marco Hietala valaisee, että häntä painaa kiertueilla kova koti-ikävä. Hänellä on kotonaan kaksoispojat, joiden hyvästeleminen ennen kiertuetta on aina kova pala karskille hevimiehellekin.

– Eihän se koskaan mukavaa ole. Jäähyväisten jättäminen on aina hankalaa ja takaisin tuleminen hienoa, Marco kertoi Maikkarin Huomenta Suomessa maanantaina.

Hänen mukaansa kotiin palaamisessa on ainoastaan se huono puoli, että isä on kiertueiden jälkeen luonnollisesti väsynyt. Samaan aikaan kaksoset kuitenkin ovat innoissaan ja haluavat painia reisussa olleen isän kanssa.

– Siinä alkaa koko illan jatkuvat painiminen. Pojat ovat koko ajan niskassa ja naamassa kiinni. Täytyy vaan yrittää jaksaa, Marco hymyili Huomenta Suomessa.

Se, että Marco bändikiireidensä takia välillä pitkiäkin aikoja poissa kotoa, ei ole muodostunut ylitsepääsemättömäksi ongelmaksi. Verkon kautta perheen kanssa pääsee kontaktiin kauempaakin.

– Maailmalla on aina ikävä. Nykyteknologia antaa kuitenkin aika hyviä vaihtoehtoja. Mulla on läppäri mukana ja tätä nykyä hotellista kuin hotellista saa nettiyhteyden. Sitten pistän kameran siihen ja juttelen Skypen kautta pari tuntia naamakkain, Marco valotti kiertue-elämäänsä.

Hän myös muistutti, etteivät hänen poikansa edes tiedä muunlaisesta elämästä:

– Pikkupojat on tottuneet tähän, he ovat syntyneet tähän tilanteeseen, että välillä olen kuukauden himassa ja välillä taas kuukauden pois. Toisaalta taas kiertueiden jälkeen olla puolikin vuotta kotona.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat