NHL-lupaus hehkutti pilke silmäkulmassa ulkonäköään – Jaromir Jagrilta tyly vastaus: "Hän on onnekas, ettei ole vuosi 1990"

TPS:n superlupaus teki historiaa NHL-varauksessa – Joakim Kemell ja Brad Lambert varattiin ykköskierroksella 4:29
Video: TPS:n superlupaus teki historiaa NHL-varauksessa – Joakim Kemell ja Brad Lambert varattiin ykköskierroksella.

NHL-lupaus Isaac Howard keräsi huomiota pukeutumisellaan ja puheillaan NHL-varaustilaisuudessa perjantaina. Kiekkolegenda Jaromir Jagr kommentoi nuorukaisen toimintaa painokkaasti.

NHL:n jokavuotinen varaustilaisuus järjestettiin perjantaina ja lauantaina Montrealissa. Avauskierroksella Tampa Bay Lightningin varaamaksi tullut Isaac Howard kiinnitti yleisön huomion valkoisella puvullaan.

Howard kommentoi pukeutumistaan pilke silmäkulmassa ja kehui itseään koko draftin parhaimman näköiseksi jätkäksi. NHL hehkutti Howardin viileyttä Instagram-tilillään, mutta kommentit jakoivat myös runsaasti mielipiteitä.

Yli 1 700 NHL-ottelun kiekkolegenda Jaromir Jagrkin otti kantaa nuorukaisen sanoihin.

– Jääkiekko on muuttunut. Tämä kaveri on onnekas, ettei nyt ole vuosi 1990. Isot jätkät muuttaisivat hänen kasvonsa, Jagr kirjoittaa kommenttikentässä nauruhymiöiden kera.

NHL-legenda riensi kuitenkin muutaman tunnin kuluttua selventämään vastaustaan.

– Hei kaikki. En halunnut loukata ketään. Sanoin vain sen, kuinka itse koen asian oman kokemukseni perusteella. Ehkä tästä kaverista tulee erinomainen jääkiekkoilija. Toivon hänelle kaikkea hyvää, Jagr korjaa.

Lue myös:

    Uusimmat