Neljäs kuolonuhri Karstulan kolarissa

Karstulassa Keski-Suomessa eilisiltana sattunut liikenneturma vaati neljännen kuolonuhrin. Loukkaantunut karstulalainen 47-vuotias mies kuoli viime yönä Jyväskylässä Keski-Suomen keskussairaalassa.

Kahdessa henkilöautossa oli yhteensä kuusi ihmistä. Heistä kolme kuoli turmapaikalla ja kolme loukkaantui. Kaksi loukkaantuneista on edelleen sairaalahoidossa. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Onnettomuutta tutkivan ylikonstaapeli Jaakko Piispasen mukaan turman syyksi epäillään toista autoa kuljettaneen 58-vuotiaan naisen sairauskohtausta. Autot jysähtivät nokakkain, kun Karstulan suuntaan ajanut auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Karstulalaisessa Audissa oli 58-vuotiaan kuljettajan lisäksi 47-vuotias mies, joka sai vakavia vammoja ja kuoli sairaalassa. He olivat työtovereita ja kotimatkalla Äänekoskelta.

Vastaan tulleessa Volvossa sai heti surmansa kivijärveläinen avopari. Autoa kuljettanut nainen oli 30-vuotias ja vierellä istunut mies 39-vuotias. Takapenkillä matkanneet miehet, joita hoidetaan sairaalassa, ovat kotoisin Kyyjärveltä ja Säynätsalosta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat