Nämä tähdet ovat saaneet haukkuja ulkonäöstään

Julkisuus on armoton paikka niille, jotka eroavat jotenkin Hollywoodin kliseisistä kauneuskäsityksistä. Tähdet kertovat usmagazine.com-sivustolla, kuinka he ovat reagoineet ympäristön paineisiin.

Laulaja Pink, kuva: Getty Images/Kevork Djansezian

Pinkin mukaan monet lehdet eivät ole kelpuuttaneet häntä kansikuvaansa, koska hän ei ole riittävän kaunis. "Mutta tämä on ok. Olen ainutlaatuinen, ja pidän siitä", tähti iloitsee.

Kun Serena Williams oli nuorempi, kaikki kutsuivat häntä liian lihavaksi. "Vielä nykyäänkin saan lukea, että olen liian timmissä kunnossa, tai käsivarteni ovat liian lihaksikkaat, mutta tällainen minä olen", Williams puolustautuu.

Photo by Kevin Winter/Getty Images

"Kiss my fat ass", oli Tyra Banksin viesti häntä kritisoineille tahoille vuoden 2007 kilokohussa. Tähti kuvattiin tuolloin bikineissä, ja ilkeät kielet pääsivät valloilleen.

Khloe Kardashiania on aina verrattu siskoihin Kimiin ja Kourtneyhyn. "En tule koskaan näyttämään heiltä. Voin olla kuinka laiha tahansa, mutta en tule saamaan samanlaista vartaloa kuin heillä on", Khloe puolustautuu.

Mischa Barton, Wireimage/AOP

Mischa Barton on valittanut blogissaan hullusta lehdistöstä. "Yhdellä hetkellä olen liian lihava, toisena liian laiha", Barton harmittelee.

Kate Winslett on kertonut, että häntä nimiteltiin jo koulussa läskiksi, ja yhä vieläkin hän tuntee olevansa "se lihava lapsi". Winslett sai taannoin korvauksia, kun brittilehti uutisoi virheellisesti hänen käyneen tapaamassa dieettitohtoria.

Jennifer Love Hewitt joutui painopilkan kohteeksi vuonna 2007. "Kokoa 2 oleva ei ole lihava", hän puolustautui blogissaan.

Kelly Clarkson on kyllästynyt läskivitseihin. Tähti ei kuitenkaan usko, että artisteilla itsellään on ongelmia painonsa kanssa. "Mutta toisille ihmisille se on ongelma", Clarkson sanoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat