Mainos

Nämä ruoat tehoavat vatsarasvaan

Tutkimukset paljastavat, että on olemassa ruokia, jotka auttavat naisia karistamaan jopa 50 prosenttia enemmän rasvaa – ja nimenomaan vatsan alueelta.

Sienet

Naiset, jotka nauttivat sienipitoisen lounaan, söivät päivän mittaan 400 kaloria vähemmän kuin lihaisan lounaan syöneet, kertoo baltimorelaisen John Hopkinsin yliopiston tekemä tutkimus. Päivittäinen kuppi sieniä eläinproteiinin sijaan voi auttaa karistamaan jopa 4,5 kiloa vatsan päällä olevasta rasvakerroksesta parissa kuukaudessa.

Soija

Kaksi soija-annosta, kuten edamame-papuja tai tofua, päivässä hyökkää suoraan vatsan alueen rasvan soluasteelle, Urbana-Champaignin yliopiston tutkijat kertovat. Tutkimukset osoittavat, että soija aktivoi rasvan palamista solujen sisällä. Tämä stimuloi painonpudotusta 72 tunnin sisällä ilman kalorien rajoitusta. Sen lisäksi uuden rasvan tuotto vähenee 57 prosentilla vatsan alueella.

Pavut

Kupillinen proteiini- ja kuiturikkaita papuja päivittäin vähentää keskivartalon kasvun riskiä 23 prosentilla, Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusten tutkijat kertovat. Lisätutkimus osoittaa, että sama päivittäinen annos voi auttaa laihduttajia jopa tuplaamaan vatsarasvan vähentymisen. Papujen kuitu sitoo lisäksi rasvaa säilyttävät myrkyt suoliston alueelle nopeuttaen niiden hävitystä elimistöstä.

MTV3/Helmi

Lähde: bestfoodstoloseweight.blogspot.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.