Nämä julkkikset antoivat potkut omille vanhemmilleen!

Popdiiva Beyoncé antoi vastikään lähtöpassit omalle isälleen managerin pestistä, mutta hän ei ole ainoa tähti, joka on antanut potkut vanhemmilleen. Katso lista tähdistä, jotka saivat sukulaisten hössötyksestä tarpeekseen.

Thedailybeast.com listasi liudan bisnestietoisia tähtiä, joiden palkkalistoilla olleet lähisukulaiset ovat saaneet tylysti potkut.

Beyoncén isä on oli hänen managerinsa kahden vuosikymmenen aikana, Destiny’s Childin ajoista lähtien. Isän ja tyttären välit kiristyivät, kun Matthew Knowles myönsi pettäneensä Beyoncen äitiä ja pari erosi. Beyoncé väittää, ettei näillä seikoilla ollut tekemistä erottamispäätöksen kanssa ja että tiet erkanivat vain bisneksen tasolla.

Usherilla ja hänen äidillään on bisneksessä on-off suhde. Usher erotti oman manageriäitinsä äitienpäivänä 2007, kun tämä ei tullut juttuun popparin silloisen morsiamen kanssa. Vuosi myöhemmin Usher palkkasi äitinsä takaisin – ja erotti hänet heti seuraavana vuonna.

Leighton Meester Gossip Girlistä otti äidiltään managerin pestin pois, kun tämä meni hankkimaan lähestymiskiellon eräältä Leightonin kaverilta. Leightonin äidillä on raju menneisyys: hän synnytti tyttärensä kesken vankeustuomion, jonka hän oli saanut huumausaineiden salakuljetuksesta.

Gary Coleman haastoi vanhempansa 1980-luvulla oikeuteen hänen varojensa pimittämisestä, ja voitti oikeusjutun. Coleman ei ehtinyt elämänsä aikana sopia välejä vanhempiensa kanssa.

Tiffany Reneé Darwish, 1980-luvulla suosioon noussut poppari, halusi jo 16-vuotiaana kaikki oikeudet omiin käsiinsä. Hän vaati äitiään allekirjoittamaan paperin, joka vapauttaisi hänet holhouksesta. Koska äiti ei suostunut, tähti muutti kotoaan pois.

Gordon Ramsay erotti mentorinsa ja bisnespartnerinsa, joka sattui olemaan hänen oma appensa. Vuonna 1998 Chris Hutcheson auttoi Ramsayta avaamaan ensimmäisen ravintolansa Lontooseen, mutta viime lokakuussa yhteistyö tuli tiensä päähän. Kovasanainen kokki muun muassa nimitteli appiukkoaan diktaattoriksi!

Michael Jackson antoi kenkää manageri-isälleen Joe Jacksonille vuonna 1979 – Jackson avautui isänsä julmuuksista myöhemmin haastatteluissa ja tv-dokumenteissa.

LeAnn Rimes haastoi manageri-isänsä oikeuteen vuonna 2000 miljoonien pimittämisestä. Vuosi myöhemmin laulajatar kuitenkin päätti sopia isänsä kanssa ja kommentoi, että raha on kaiken pahan alku ja juuri, ja että se muuttaa ihmistä.

Macaulay Culkin haastoi manageri-isänsä oikeuteen vanhempiensa avioeron jälkimainingeissa. Lapsitähdellä ei ollut hajuakaan omaisuutensa suuruudesta, sillä isä oli kontrolloinut aina hänen varojaan. Tätä nykyä kaksikko on tuskin puheväleissä.

Hank Williams Jr. katkaisi välit äitiinsä 18-vuotiaana, sillä hän oli kyllästynyt esittämään isänsä musiikkia ja kulkemaan kantrimusiikin legendan varjossa.

Shirley Templen äiti retuutti lastaan koe-esiintymisiin 2-vuotiaasta lähtien, ja lapsitähti solmi ensimmäisen sopimuksensa vain 4-vuotiaana. Shirley Temple ei nähnyt juuri vilaustakaan rahoistaan, vaan ne hupenivat vanhempien taskuun.

MTV3/Helmi

Lähde: Thedailybeast.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja