Naisten mielipide aikuisviihteestä: Mautonta teknistä suorittamista!

Helmi selvitti, mitä mieltä suomalaiset naiset ovat aikuisviihteestä. Lue, miksi aikuisten elokuvat eivät sytytä!

Helmi selvitti, mitä mieltä suomalaiset naiset ovat aikuisviihteestä. Noin 540 naista kertoi mielipiteensä erotiikan ja aikuisviihteen katsomisesta.

Huikea 65 prosenttia katsoi aikuisviihdettä yksin ja 15 prosenttia parin kanssa. Vastaajista kymmenen prosenttia ei kuitenkaan koskaan katsonut aikuisviihdettä. Kymmenen prosenttia vastanneista ei halunnut katsoa eroottista materiaalia lainkaan. Miksi? Lue syyt tästä artikkelista!

"Mautonta teknistä suorittamista"

Vastaajat eivät pitäneet aikuisviihteestä, koska sen sisältö koettiin loukkaavana tai huonolaatuisena. Aikuisviihteen antama naiskuva koettiin sekä loukkaavana että epärealistisena sekä suorituspaineita tuottavana. Osa vastaajista koki aikuisviihteen paitsi roskana, myös pettämisen muotona.

– Eipä tarvitse katsoa moista roskaa, sen verran liikkuu omassa päässä asiat, ettei tarvitse katsella muita. Tapanani on elää itse, eikä katsella toisia! Aikuisviihde on henkistä pettämistä.

– En katso aikuisviihdettä siksi, että minua ärsyttää kun tiedän sen olevan teennäistä. Minä itse en jaksa katsella teennäisesti voihkivia silikonirintaisia akkoja.

– Mautonta teknistä suorittamista. Ei sytytä eikä kiinnosta. Naista alentavaa.

– Naisia alentavaa ja antaa ihmisille aivan väärän kuvan hyvästä seksistä. Kun on yhden nähnyt, niin on periaatteessa kaikki. Olen muutaman kymmentä nähnyt joskus, ja samaa roskaa kaikki.

– Pari kertaa olen katsonut eikä todellakaan ole minun juttu. Vaikka naisia ei periaatteessa niissä halvennettu ja naiset yleensä ovat videoissa omasta vapaasta tahdostaan, silti jäi sellainen olo että ei nuo voi oikeasti tuosta nauttia. Minulla myös ällöttivät lähikuvaukset sukupuolielimistä ja miehen eritteistä. Lisäksi se oli naurettavan näköistä touhua. Toivottavasti en itse näytä samalta petipuuhissa!

– Mikä tolkku on katsoa elokuvaa jyystämisestä, josta on hellyys ja toisesta välittäminen yhtä kaukana kuin Pluto Auringosta? Aina sopii, mikään asento ei ole hankala, joka paikkaan voi tunkea ja totta kai mies voi pyytää vielä kaverinsakin mukaan. Ällöttävää! Ja sitten löytyy vielä miehiä, jotka aikuisiässäkään eivät ymmärrä, miksi kaikki naiset eivät lämpene p*rnoelokuvista keksityille ideoille.

– Minulle seksi on hengen ja ruumiin yhteispeliä, ja vaikka kaikki nyt nauravat, niin minusta siinä on myös hiven mystiikkaa. Pelkkään lihallisuuteen keskittyvä p*rno ei kiinnosta, enkä halua katsoa sellaista. Minut sytyttää rakkauden ajatus, ei mekaaninen toiminta. Näin se on.

Joskus syyt erotiikkalakkoon olivat muualla kuin itsessä. Esimerkiksi kumppanin ongelmat saattoivat estää vastaajia katsomasta aikuisviihdettä.

– En totisesti katso mieheni kanssa p*rnoa. Hän on seksiriippuvainen, minä en sitä ala tukemaan.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja