Nainen törmäili Bentleyllä luksusautoihin – yhteisarvo liki 750 000 euroa

Monacossa väkijoukko pääsi todistamaan harvinaista - ja erittäin kallista - autokolaria tällä viikolla, kun autoilija onnistui törmäämään samalla kertaa Mercedeksen, Ferrarin, Porschen ja Aston Martinin kanssa.

Onnettomuus sattui hulppean Place du Casinon lähistöllä Monte Carlossa, kun naiskuljettajan noin 269 000 euron Bentley Azure ajautui jostain syystä päin yli 66 000 euron arvoista Mercedes Benziä.

Brittilehti Daily Mailin mukaan kuskin epäonni ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan hänen ajopelinsä törmäsi tämän jälkeen vielä Ferrari F430- ja Porsche 911 -urheiluautoihin sekä Aston Martin Rapideen. Näiden autojen arvot ovat noin 190 000, 66 000 ja 154 000 euroa.

Kolarin jälkeen Bentleyn kuljettaja ja mukana olleet kaksi matkustajaa eivät päässeet omin avuin pois autostaan, sillä sen ovet olivat kiilautuneet kiinni muiden kolariautojen väliin. Sen sijaan paikalle osunut sankka väkijoukko otti tilanteesta kaiken irti ja räpsivät kuvia poikkeuksellisesta tilanteesta.

Arvioiden mukaan autojen korjauksiin tulee menemään ainakin 45 000 euroon. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut onnettomuudessa.

Daily Mail -lehti ei kerro, mikä oli törmäilyn syynä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat