Mainos

Nainen kirjoitti avoimen kirjeen syömishäiriölleen: "En halua sinua takaisin"

Rohkea nainen kirjoitti silmiä avaavan tekstin omalle syömishäiriölleen muistuttaakseen kaikkia itsensä hyväksymisen tärkeydestä. 

Syömishäiriö on loputonta kamppailua vartalon, painon ja ruokavalion kanssa. Negatiiviset ajatukset valtaavat mielen ja vaikuttavat joka ikiseen elämän osa-alueeseen. Nämä ajatukset ovat hyvin tuttuja myös Instagramissa nimimerkkiä amorparasimismo käyttävälle naiselle, joka on kertonut rehellisesti käymästään kamppailusta syömishäiriötä vastaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen haluaa rohkeilla kuvillaan sanoa, että parantuminen on mahdollista, mutta sen eteen täytyy taistella. Koskaan ei kannata luovuttaa.

Elämä syömishäiriön kanssa oli tuskaista

Uusimmassa julkaisussaan nainen osoittaa tekstinsä syömishäiriölleen, jota hän kutsuu Ediksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Syömishäiriölleni. Oh Ed... Muistatko nämä shortsit? Kun olimme yhdessä, mahduin niihin. Näin ne laatikossa, ja niihin liittyvät muistot olivat liiankin raskaita. Ne. Eivät. Mahdu. Enää. Samoin kuin sinä et mahdu enää elämääni.

Ja asia on...sinä melkein sait minut. Muistatko, kuinka tuskallinen ja kamala yhteinen elämämme oli. Joinain päivinä unohdan päässeeni yli sinusta. Haluan kuitenkin sanoa, että en halua sinua takaisin. En halua sinua takaisin. En halua sitä vartaloa takaisin.

En halua näitä shortseja takaisin. Aion löytää toisen parin, jonka vuoksi minun ei tarvitse tuhota itseäni mahtuakseni niihin seuraavan kerran.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen on puhunut aiemminkin paljon itsensä hyväksymisestä. Yhdessä aikaisemmassa postauksessaan nainen muistuttaa, että kenenkään ei tarvitse näyttää tietynlaiselta rakastaakseen itseään ja ollakseen iloinen.

Tämäkin nainen on onnistunut löytämään hyvän olon.

0:55

Lähde: Popsugar

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.