Mainos

Näin valitset viettelevät alusvaatteet

Alusvaatteiden merkitystä ei ole syytä vähätellä. Sekä mukavuuden että näyttävyyden vuoksi omiin alusvaatevalintoihin on syytä kiinnittää erityishuomiota – etenkin kun kyse on oman kumppanin viettelemisestä!

Viettelevin alusasu ei välttämättä ole se paljastavin – älä näytä kaikkea kerralla, vaan jätä tilaa leikille ja mielikuvitukselle!

Peitä ja näytä

Eroottisen alusasun ei tarvitse olla pornahtava tai edes kovin paljastava. Mieskään ei välttämättä tahdo nähdä kerralla kaikkea. Kaikkein eroottisin alusasu korostaa vartalon kauneimpia kohtia paljasta pintaa sopivasti näyttäen, mutta silti kriittisimmät paikat peittäen.

Vaatteet ovat kuin lahjapaketin kääre: sisältö on sitä kiinnostavampi, mitä kauniimpaan pakettiin se on kääritty. Kaunis alusasu vie ajatukset haluttuun suuntaan hienovaraisesti vihjaillen ja päästää mielikuvituksen vauhtiin.

Pitsiä ja sukkanauhoja

Pitsit, rusetit ja pienet yksityiskohdat ovat alusasun katseenvangitsijoita. Pitsi ja satiini materiaaleina tuovat ylellisyyden tuntua. Hennon pitsin läpikuultavuudessa on aina eroottinen lataus.

Runsailla nauhoilla, ruseteilla ja tylleillä voi luoda paheellista moulin rouge -henkeä. Korsetit ja sukkanauhaliivit ovat monen miehen mieleen ja jo stay up -sukilla sääret saavat lisäpituutta ja samalla aivan uutta kiinnostusta osakseen. Makuja on yhtä monia kuin miehiäkin, mutta miehistä moni pitää siitä, kun saa nähdä hieman vaivaa naisensa eteen myös sängyssä… kauniin alusasun riisumisen ei tarvitse olla nopeaa eikä helppoa.

Rohkeaa punaista

Punainen on rakkauden ja tulisen intohimon väri, joka usein yhdistetään seksuaalisuuteen. Punainen alusasu on rohkean naisen valinta.

Tummanpunaisessa on pehmeän sensuelli eroottinen lataus ja vaaleanpunaisessa tyttömäistä romantiikkaa, mutta jos haluat miehen välittömän huomion osaksesi, pukeudu hehkuvaan tulipunaiseen. Sillä saat miehen varmimmin kiinnostumaan, sillä asiaa on jopa tutkittu ja todettu keskivertomiehen viehtyvän seksuaalisessa mielessä todennäköisimmin juuri kirkkaanpunaiseen pukeutuvasta naisesta.

Viatonta valkeaa

Läpikuultavat materiaalit ja valkoinen pitsi viestivät perinaisellista viettelevää herttaisuutta. Valkoinen pitsi kiehtoo miestä kaksitasoisuudellaan. Ensivilkaisulla se on vain viatonta valkeaa, mutta tarkemmin katsottaessa sittenkin vastustamattoman kiusoittelevaa kuultavuutta, joka kutsuu ottamaan selvää, mitä alta löytyy. Moni mies viehättyy juuri läpikuultavuudesta: kun jotain selvästi näkee, mutta ei kuitenkaan vielä aivan kokonaan, niin täytyyhän asiasta ilman muuta ottaa tarkemmin selvää!

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.