Mainos

Näin selvität: Silmät paljastavat luonteen

Silmät ovat sielun peili, sanotaan. Silmät tosiaan välittävät paljon sanattomia viestejä.

Female First -sivusto kertoi, miten silmien sanattomat viestit voidaan tulkita. Tietenkin merkitsevät katseet tai väsyneet silmät on helpompi tulkita, mutta jo silmien muoto kertoo paljon. Silmien laserleikkauksiin erikoistunut Ultralase selvitti, mitä ihmiset ajattelevat treffikumppaneistaan pelkästään silmien muodon perusteella.

Yhtiöstä huomautetaan, että vaikka tulokset vaikuttavatkin humoristisilta, niiden saamiseksi on tehty paljon persoonallisuustutkimuksia.

– Jos silmät ovat epäsymmetriset ja etäällä toisistaan, kertoo tämä sitoutumisenhalusta ja uskollisuudesta. Näiden silmien kantaja ei lannistu pienistä taikka isoista vastoinkäymisistä

– Jos silmät puolestaan ovat lähellä toisistaan, kertoo tämä harkitsevasta luonteesta. Näiden silmien kantaja on tarkka yksityiskohtien suhteen ja yleisesti luotettava henkilö.

– Varo henkilöä, jonka silmät ovat syvällä päässä. Hän on vakava ja hänellä on tukahdutettuja tunteita.

– Suuret iirikset paljastavat tunteellisen ja epävarman luonteen. Jos haluat päästä hänen lähelleen, kokeile kehuja ja vakuuttelua.

– Silmäluomet, jotka jäävät piiloon silmien ollessa auki paljastavat, että näiden silmien kantaja on erittäin analyyttinen ja ottaa asiat jopa kirjaimellisesti.

–Tarkkailijaluonne paljastuu siitä, että silmien ulkonurkat ovat alempana kuin sisänurkat. Älä edes yritä salata tältä henkilöltä mitään.

– Suuret silmäluomet ovat merkki kärsimättömästä luonteenlaadusta. Näiden silmien omistaja haluaa saada viimeisen sanan!


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, Futureimagebank

Lähde: Female First

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.