Näin saat selville, onko hän Se Oikea!

Ennen seurustelun aloittamista kannattaa ottaa tosissaan selvää, onko mies aikasi arvoinen. Näillä vinkeillä pääset lähemmäksi totuutta, onko hän Se Oikea.

Mistä tietää, onko tapailemasi mies "se oikea"? Shineyahoo.com keräsi yhteen tärkeät pointit, joita kannattaa miettiä ennen seurustelun aloittamista.

1. Jaatteko samat arvot? Teidän ei tarvitse olla samaa mieltä kaikesta, mutta yhteinen arvopohja helpottaa yhteistä elämäänne.

2. Kuinka hän käsittelee erimielisyyksiä? Konfliktit pariskuntien välillä ovat väistämättömiä. On tärkeää tietää, kuinka hän niihin suhtautuu. Onko hän välttelijä vai kova raivoaja? Hyvässä parisuhteessa ollaan valmiita kohtaamaan toisen tunteet ja tarpeet.

3. Kuinka hän käyttäytyy toisia kohtaan? Saat paljon selville, kun tarkkailet, kuinka mies käyttäytyy muita ihmisiä kohtaan. Onko hän kunnioittava, ylimielinen vai tuomitseva? Melkein vielä tärkeämpää on, kuinka hän kohtelee läheisiään, kuten äitiään tai sisaruksiaan. Asia saattaa paljastaa jotakin myös siitä, kuinka hän kohtelee sinua.

4. Kuinka hän kohtelee sinua muiden läsnäollessa? Jos mies pitää sinua taka-alalla, hän viestii, ettet ikään kuin olisi tärkeä.

5. Miten teillä sujuu kahden kesken? Ihmisillä voi olla tapana toimia täysin eri tavalla ihmisten ilmoilla ja kotioloissa. Vaikka teidän ei tarvitse viettää kaikkea aikaanne yhdessä, haluat toki tuntea itsesi arvostetuksi, etkä pelkäksi häiriötekijäksi hänen elämässään.

6. Onko sinulla tunne, että sanomisiasi ja tunteitasi arvostetaan?Vaikka hän ei olisi samaa mieltä kanssasi, kuunteleeko hän sinua ja kunnioittaako hän mielipiteitäsi ja tunteitasi?

7. Kuinka vastuuntuntoinen hän on? Onko hänen raha-asiansa kunnossa? Pitääkö hän lupauksensa?

AVA

Kuvat: Shutterstock/Dmitriy Shironosov

Lue myös:

    Uusimmat