Mainos

Näin Jayceen julma sieppaajapariskunta tapasi

Nancy Garrido, tuolloin nimeltään Nancy Bocanegra, tapasi tulevan aviomiehensä Phillip Garridon Leavenworthin vankilassa. Asiasta kertoi ABC Newsille Phillip Garridon veli.

Pari näki toisensa ensi kertaa, kun Nancy oli tapaamassa vankilassa setäänsä. Pian pariskunnan suhde syveni rakkauskirjeiden lähettelyyn.

Paikallinen väestörekisteri kertoo, että pari nai toisensa lokakuussa vuonna 1981, seitsemän vuotta ennen kuin Phillip pääsi vankilasta.

Poliisin mukaan heti vapautumisen jälkeen pariskunta suunnitteli ja toteutti Jaycee Dugardin, tuolloin 11-vuotta, kaappauksen. Sieppaus tapahtui vuonna 1991 ja Jayceen vankeus kesti karut 18 vuotta.

Jayceen isäpuoli Carl Probyn näki kaappauksen ja on kertonut Nancyn olleen käytännön apuna lapsen sieppaamisessa.

Probyn kuvaili sieppaajan poliisin piirtäjälle ja kuva muistuttaa silloista Nancy Garridoa. Tunnistuksen vahvistaa myös El Doradon piirikunnan apulaisseriffi Fred Kollar.

- Nancy oli Phillipin mukana kidnappauksen aikana. Hänet tunnistettiin kaappaukseen käytetyn auton kyydistä tapahtuma-aikaan, Kollar kertoo.

Garridojen naapurien mukaan Nancya ei naapurustossa tunnettu kovinkaan hyvin.

- Nancy oli syrjäänvetäytyvän oloinen. Hän ei puhunut juurikaan, Karen Su Walker –niminen naapuri kertoi ABC Newsille.

Toinen naapurustoon kuuluva kuvailee Nancyn olleen ”joko aivopesty tai sitten Phillipin käskyn alla”.

Phillip Garrido kertoi oikeudelle, että hänen seksuaalisesti epänormaali käytöksensä olisi johtunut riippuvuudesta huumeisiin. Vankilan psykiatrisen raportin mukaan Garrido olisi käyttänyt alkoholia ja useita erilaisia huumeita, mukaan lukien LSD:tä, marihuanaa ja kokaiinia.

Garrido on myöntänyt nauttineensa ”massiivisia määriä” kyseisiä huumeita ennen seksirikoksiaan. Hän istui vankilassa 50 vuoden tuomiostaan yksitoista vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.