Näin estät itseäsi ottamasta yhteyttä ex-kumppaniisi

Entiseen kumppaniin on joskus vaikea katkaista yhteydenpito. Oikeilla keinoilla epätoivoisten puheluiden ja tekstiviestien tulva on mahdollista saada tyrehtymään.

Etenkin kosteiden iltojen päätteeksi on usein vaikea olla ottamatta yhteyttä rakkaaseen, jonka kanssa suhde on päättynyt. Vibevixen-sivuston ohjeilla irtautuminen omasta puhelimesta ja sitä kautta entisestä kumppanista on mahdollista.

Keskity muihin

Tee tietoisesti päätös, ettet ajattele koko päivään entistä kumppaniasi. Pidä silmäsi auki äläkä pelkää tutustua uusiin ihmisiin. Juuri uudet tuttavuudet saattavatkin olla paras tapa unohtaa entinen.

Anna puhelin ystävällesi

Jos tiedät sortuvasi epätoivoisten tekstiviestien lähettelyyn tai tyhjänpäiväisten puhelujen soittamiseen entiselle kumppanillesi, anna puhelin ystäväsi huomaan illan ajaksi. Kun niin sovitte, ystäväsi pitää huolta sekä puhelimesta että sinusta.

Poista hänen numeronsa

Jos entisen kumppanin puhelinnumeroa ei muista ulkoa, on kätevä keino yksinkertaisesti poistaa numero omasta puhelimesta. Vaikka kiusaus ottaa yhteyttä ex-kumppaniin olisi suuri, ei se ole suinkaan yhtä helppoa enää sen jälkeen, kun puhelinnumero on poistettu.

Jätä puhelin kotiin

Miksi nykyihminen on niin riippuvainen kännykästä? Mikäs olisikaan sen parempi syy luopua puhelimesta vaikkapa yhdeksi illaksi kuin oma hyvinvointi.

Jää itse kotiin

Jos tietää sortuvansa epätoivoisten puhelujen soittelemiseen tai tekstiviestien lähettelemiseen aina baari-illan päätteeksi tai väsyneenä, rauhallinen koti-ilta voi tehdä välillä hyvää. Hyvä ruoka ja aimo kasa vaikkapa elokuvia voi estää paatunuttakin viestittelijää ottamasta yhteyttä entiseen kumppaniinsa.

MTV3/Helmi

Lähde: VibeVixen

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja