Mainos

Näin brittihäät näkyvät MTV3:lla viikon päästä

Miljoonien ihmisten katseet kääntyvät kohti Britanniaa ja Lontoota tasan viikon kuluttua, kun prinssi William ja Kate Middleton saavat toisensa. Lontoon kaduille odotetaan satojatuhansia juhlijoita, mutta häähumuun pääsee osalliseksi myös Suomesta käsin.

MTV3 lähettää kuninkaalliset häät suorana lähetyksenä internetissä ensi viikon perjantaina eli 29.4.

Juhlallisuudet alkavat kello 10 Suomen aikaa, kun häävieraita alkaa saapua Westminster Abbeyyn.

Kello 13 on vuorossa häiden kohokohta, nuorenparin vihkiminen. Tällöin maailmalle paljastuu myös se, millaisessa asussa Kate Middleton astelee avioliittoon. Siihen saakka brittihovi pyrkii pitämään hääpuvun ja morsiamen häätyylin visusti salassa.

Kello 14:15 tuore aviopari lähtee juhlivan väkijoukon keskeltä kohti Buckinghamin palatsia, jossa hääseurue nauttii juhlalounaan.

Kello 15:25 prinssi William ja Kate vilkuttavat Buckinghamin palatsin parvekkeelta - tuolloin nähdään myös kauan odotettu ensisuudelma avioparina.

Suora lähetys mtv3.fi-sivustolla loppuu noin kello 16 (Suomen aikaa).

Häät MTV3-kanavalla 29.4.2011

´Williamin ja Katen tärkeän päivän kohokohtiin syvennytään myös MTV3:n häälähetyksessä, joka koostaa katsojille tärkeän päivän parhaat palat.

Lähetyksessä syvennytään juhlallisuuksien ohella hääparin yhteiseen historiaan, hoviin ja kuninkaallisiin perinteisiin.

Studiossa häitä kommentoivat eri alojen asiantuntijat, mukana ovat muun muassa kuninkaallisiin erikoistunut toimittaja Elina Koivunen ja morsiamen pukua arvioiva muotitaiteilija Janne Renvall.

Parin koruvalintoja puntaroi puolestaan kultaseppämestari Mika Tarkkanen. Vieraat pohtivat myös pariskunnan tulevaisuutta ja sitä, millaisia paineita ja odotuksia heihin kohdistuu.

Häätunnelmaan voi virittäytyä myös MTV3:n virallisilla hääsivuilla, jossa häävalmisteluita ja hääpäivää seurataan tiiviisti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.