Näillä tähdillä on outoja tatuointeja - katso!

Julkkikset säväyttävät tatuoinneillaan. Osa tatuoinneista on kaduttanut tähtiä jälkeenpäin.

Tähdet käyttäytyvät inpulsiivisesti myös tatuointiliikkessä. Näitä tatuointeja olisi voinut miettiä kaksi kertaa, dailymakeover.com paljastaa.

Megan Fox katuu kuuluisaa Marilyn Monroe -tatuointiaan.

– Poistatan sen. Hän on negatiivinen hahmo, sillä hän kärsi persoonallisuushäiriöistä. En halua houkutella elämääni tällaista negatiivista energiaa, Fox kertoi taannoin Amica-lehdelle.

Yksityiselämän ongelmistaan tunnetun Charlie Seenin ex Denise Richards on tatuoinut jalkaansa nimen Charlie. Pariskunta riitautui pahasti avioeronsa aikana, joten nimi jalassa harmittaa tähteä varmasti.

Hayden Panettieren kyljessä pitäisi lukea italiaksi "Elä niin ettet kadu". Valitettavasti lauseeseen on sujahtanut kirjoitusvirhe. Rimpiantin sijaan sanaan on sujahtanut ylimääräinen i ja nyt kyljessä lukee rimipianti.

Scarett Johansson on kotoisin New Yorkista, mutta hänen kädessään on epämääräinen Kalifornian auringonlaskua kuvaileva tatuointi. Tyylitajuisen naisen tatuointi on muistutus siitä, että ihmiset ovat erehtyväisiä.

Katy Perryn ranteessa oleva jeesus-tatuointi voi yllättää ne, jotka ovat oppineet tuntemaan laulajan seksikkäänä povipommina. Perryllä on kuitenkin vahva gosbel-tausta.

Laulaja Demi Lovatolla on ranteissaan viesti faneille. Toisessa ranteessa lukee "stay" ja toisessa ranteessa "strong". Viesti on selvä: pysy vahvana.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymakeover.com

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat