Muut isot puolueet lyttäävät kohukalenterin

Muut isot puolueet eivät aio seurata kokoomusnuoria julkaisemalla omia eroottisia kalentereitaan.

Keskustanuorten puheenjohtaja Tuomo Puumala sanoo puolueensa pysyvän asialinjalla.

– Kaikilla on oma tapansa toimia, meillä on toisenlainen kuin kokoomusnuorilla.

Puumala tuumaa, että myös keskustanuoret haluavat puhua politiikasta kevyemmin, mutta eivät halua viedä poliittista sanomaa eteenpäin biletyksellä, alkoholinkäytöllä tai alastomuudella.

– Tuskin tällaiset kalenterit poliittista uskottavuutta ainakaan lisäävät.

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Jussi Saramo kertoo, että viime kunnallisvaaleissa Keski-Uudenmaan vasemmistonuoret tekivät kaksi samantyylistä kalenteria kuin kokoomusnuoret.

– En tiedä sitten viekö vai tuoko tuo poliittista uskottavuutta, mutta jos kalenterin avulla saa muutaman sanan asiaa sanottua, niin sehän on pelkästään positiivista, Saramo toteaa.

Demarit: Vanha juttu

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton puheenjohtaja Heikki Korpela pitää kalenteri-ideaa hauskana, mutta ei usko, että he lähtevät kopioimaan ideaa.

– Jos vihreät lähtisivät kalenteria tekemään, niin aika toisenlainen siitä varmaan tulisi. Mutta hyvä jos kalenterin lisäksi on tarjolla myös politiikkaa.

Demarinuorten puheenjohtaja Heta Välimäki ei pidä kalenteria uutena juttuna.

– Meidän opiskelijajärjestö teki oman kalenterinsa jo vuonna 2001. Onhan tällaisia kalentereita tehty ennenkin, niin poliittisten järjestöjen, kuin urheilijoidenkin osalta.

Demarinuoret eivät aio Välimäen mukaan lähteä vastaiskuun, vaan aikovat keskittyä tuleviin kunnallisvaaleihin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat