Muotivillitys rikkoo rajoja: Uskallatko yhdistää pinkkiä ja punaista?

Säännöt ovat tehty rikottaviksi – ja sama pätee näemmä myös väreihin. Fashionologie.comin mukaan pirteä pinkki ja kirkas punainen ovat nyt yhdessä in. Lue vinkit, miten yhdistät nämä rohkeat värit punastelematta.

Yhdistäisitkö sinä vaaleanpunaisen paidan ja tummanpunaisen hameen? Pinkin ja punaisen yhdistelmä kerrotaan olevan yllättäen kuuminta muotia niin kesällä että syksyllä 2011. Fashionologie.com kehottaakin kaikkia muotitietoisia sieluja kokeilemaan rohkeasti pirteää pinkkiä ja raikasta punaista keskenään.

Punaisen ja pinkin uskaliaita yhdistelmiä on näkynyt catwalkeilla muun muassa suunnittelija Prabal Gurungin toimesta. Samaa väriskaalaa on myös nähty näyttelijöiden, kuten Emma Stonen ja Brit Marlingin yllä.

Ohjeita pinkin ja punaisen yhdistämiseen

Onko sinua varoitettu yhdistämästä värejä, jotka joko riitelevät keskenään tai ovat liian läheisiä? Yleensä värit kuten punainen ja pinkki, vihreä ja sininen tai ruskea ja musta yhdessä eivät ole olleet muodikkaita väriyhdistelmiä. Lue vinkit, miten yhdistät punaisen ja pinkin punastelematta.

1. Vaikka pinkki ja punainen ovat nyt in, suositeltavaa olisi yhdistää värisiluettiin esimerkiksi mustat housut ja takin, mikä tekee asukokonaisuudesta harmonisen. Tummat värit saavat huomion keskittymään värien sointuvuuteen sekä eloisuuteen, eivätkä yhteen sopimattomat värit häiritse.

2. Varo printtiä! Älä käytä asuja, joissa on printtinä sekä pinkkiä että punaista. Tämä kahden p:n väriyhdistelmä toimii vain, jos yhdistät esimerkiksi kirkkaan punaisen paidan ja pinkin huivin.

3. Isot korut on kaiken a ja o tekemään tästä värikkäästä asukokonaisuudesta kokonaisen. Isot, kultaiset korva- ja rannekorut sopivat tähän kuin nakutettu.

4. Älä yhdistä kirkkaita värejä ja pastellisävyjä. Koska punainen on erittäin rohkea väri, tulisi pinkin olla väriltään yhtä uskalias.

5. Jos et uskalla kokeilla pinkkiä ja punaista asukokonaisuuksina, voit vaikkapa kokeilla laittaa pinkkiä huulipunaa punaisen paidan tai mekon kanssa. Esimerkiksi laulaja Nicki Minaj (kuvassa yllä) suosii pinkkiä huulipunaa.

Mitä mieltä olet: uskaltaisitko sinä yhdistää pinkkiä ja punaista? Kommentoi!


AVA

Lähde: Fashionologie.com, ehow.com

Kuvat: GettyImages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja