Mainos

MTV3 Suomen katsotuin kanava

MTV3 on Suomen katsotuin tv-kanava 25 prosentin osuudella kaikesta televison katselusta. MTV3:n sarjat ovat kaikissa ohjelmaluokissa katsotuimpia.

Suurimpien tv-kanavien osuudet tammi-toukokuussa olivat: MTV3 24,6 prosenttia, TV1 21,1 prosenttia, TV2 19,0 prosenttia, Nelonen 9,8 prosenttia, Sub 5,5 prosenttia. Viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna MTV3:n osuus on ennallaan, kun taas TV1:n osuus on laskenut selvästi.

Parhaaseen katseluaikaan (18:00-23:30) MTV3-kanavan etumatka muihin kanaviin korostuu. MTV3 saa 27 prosenttia katselusta muiden suurten tv-kanavien jäädessä alle 20 prosenttia osuuksiin.

MTV3 on myös tavoittavin tv-kanava Suomessa. Sitä katsoo viikoittain yli neljä miljoonaa 10 vuotta täyttänyttä suomalaista.

Viime kevään katsotuin ulkomainen sarja oli House, katsotuin ulkomainen viihdeohjelma puolestaan oli Amazing Race, katsotuin kotimainen viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa ja katsotuin kotimainen draama Salatut elämät.

Suomalaiset katsovat tv-ohjelmansa edelleen "livenä"

Suomalaiset katsoivat tammi-toukokuussa televisiota keskimäärin yli kolme tuntia vuorokaudessa. Katselumäärä on kutakuinkin ennallaan edelliskevääseen nähden, kasvua tuli vajaa prosentti.

Valtaosa tv:n katselusta (95 prosenttia) tapahtuu edelleen silloin kun tv-lähetys tulee. Talouksissa, joissa on tallentava digiboksi, vain 14 prosenttia katselusta tapahtuu viiveellä joko samana päivänä tai viikon sisällä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.