Mainos

MTV3 Mobiili avattu

MTV3 Internet-liittymän tilaajien määrä on ylittänyt 100 000 käyttäjän rajan. Samalla MTV3 Internet on avannut yhteistyössä MTV3 Tekstikanavan kanssa uuden, laajan mobiiliportaalin. Lisäksi MTV3 Internetiin avataan Viihde- ja Lapset-sivukokonaisuudet.

MTV3

MTV3 Internet-liittymän tilaajien määrä on ylittänyt 100 000:n rajan ja saavuttanut 14 prosentin markkinaosuuden kotikäyttäjien Internet-liittymissä. MTV3 Internet aloitti liittymien laajamittaisen markkinoinnin viime heinäkuussa, joten 100 000 tilaajan määrä on saavutettu ennätysmäisen nopeasti.
-MTV3 Internet lähti mukaan liittymäliiketoimintaan, koska tehtävämme on palvella yhä paremmin tavallisen kuluttajan viestintätarpeita, toteaa MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno.

MTV3 Internet-liittymä on maksuton, eli käyttäjän ei tarvitse maksaa liittymä- eikä kuukausimaksuja. Puhelinyhtiö perii Internet-puheluista normaalin paikallispuhelumaksun (ppm).

MTV3 Mobiilista matkapuhelinpalveluita

MTV3 Internet jatkaa yhteistyössä MTV3 Tekstikanavan kanssa panostusta matkapuhelinten sisältöpalveluihin. Tämän vuoden alussa avatut mobiilipalvelut laajentuvat 8.5.2001 laajaksi MTV3 Mobiili -kokonaisuudeksi. Kesäkuun alusta alkaen kaikki palvelut siirtyvät lisäksi yhden tilausnumeron 17101 taakse.

MTV3 Mobiilista voi tilata matkapuhelimiin MTV3:n reaaliaikaisia pikauutisia sekä säätietoja, urheilutuloksia ja erilaisia viihdepalveluita, kuten horoskooppeja ja biorytmejä. Lisäksi palvelusta voi tilata kymmenien MTV3- ja TVTV-kanavan ohjelmien tunnusmusiikkeja ja logoja puhelimen soittoääniksi ja ikoneiksi. Palvelut voi tilata osoitteesta www.mtv3.fi/mobiili sekä MTV3 Tekstikanavan sivulta 450.

-Matkapuhelinten sisältöpalvelut ovat olennainen osa uuden median liiketoimintaa, sanoo MTV3 Internetin johtaja Jukka Mauno. -Uskomme, että uudesta MTV3 Mobiilista tulee meille merkittävä liiketoimi perinteisen Internetin rinnalle.

-MTV3 Internetin ja MTV3 Tekstikanavan sivuilta on tilattu muutaman kuukauden aikana puhelimiin yli 100 000 soittoääntä ja logoa. Uutis-, urheilu- ja sääpalveluja on käyttänyt yhteensä yli 10 000 tilaajaa, kertoo MTV3 Tekstikanavan johtaja Carina Stenvall.

Laajoja uudistuksia MTV3 Internetiin

MTV3 Internetiin on avattu laaja viihdekokonaisuus, joka keskittyy kevyen musiikin ja konserttien sekä elokuvien ja kirjojen maailmaan. Sivuilta löytyy mm. lähes 600 koti- ja ulkomaisen elokuvan esittelyt ja arvostelut viiden vuoden ajalta. Sivut löytyvät osoitteesta www.mtv3.fi/viihde.

MTV3 Internetin Lapset-sivut ovat yksi maamme laajimmista lasten puuhasivuista. Osoitteesta www.mtv3.fi/lapset löytyy kymmeniä puuha-, piirustus- ja askartelutehtäviä, joista monet sopivat alle kouluikäisille Internetin käyttäjille.
-MTV3 Internet haluaa tarjota lapsille turvallisen sivuston, jossa he voivat surffailla ilman pelkoa joutumisesta arkaluontoisille sivuille. Poikkeuksena muusta MTV3 Internetistä Lapset-sivuilla ei ole myöskään mainoksia, sanoo MTV3 Internetin päätoimittaja Tomi Lindblom.

Vuonna 1995 avattu MTV3 Internet on maamme suosituin tiedotusvälineen Internet-sivusto. MTV3 Internetin sivuilla vierailee kuukausittain lähes 900 000 eri kävijää. MTV3 Tekstikanavaa seuraa päivittäin lähes miljoona katsojaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.