Mainos

"MTV3 Juuri nyt" mukana Windows 8 -alustalla ensimetreistä lähtien

Microsoftin uutta Windows 8 -alustaa hyödyntäviin mobiililaitteisiin saa alusta alkaen ladattua MTV MEDIAn oman MTV3 Juuri nyt -uutissovelluksen.

– Windows 8 on käänteentekevä alusta, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että käyttäjät pääsevät kokeilemaan sen hienouksia myös meidän oman sovelluksemme kautta. Näin kuljemme jälleen asteen lähempänä uutisnälkäisiä suomalaisia, sanoo MTV MEDIAn verkkojohtaja Henrik Laine.

Sovelluksen avulla voi lukea monipuolisesti mtv3.fi:n tuoreimmat uutisotsikot, katsoa uusimman uutislähetyksen sekä kuunnella Radio Novan suoraa lähetystä.

– On hienoa nähdä, että MTV MEDIA tuo uutissovelluksensa Windows 8:n alustalle. Yhdessä meillä on mahdollisuus tavoittaa miljoonia uuden Windows 8 -laitteen hankkivia tai vanhemman Windowsin päivittäviä suomalaiskäyttäjiä, toteaa Microsoftin Windows-liiketoimintajohtaja Tom Toivonen.

Mobiililaitteita varten räätälöity helppokäyttöinen sovellus

* MTV3 Juuri nyt on useille eri mobiilipäätelaitteille optimoitu uutissovellus. Se tuo käyttäjän saataville uusimmat, tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset, urheilusisällöt ja viihdeuutiset helposti käytettävässä muodossa.

* Sovellus mahdollistaa myös uusimman tv-uutislähetyksen sekä artikkeleihin liittyvien videoiden ja kuvagallerioiden katsomisen. Useimmissa versioissa voi kuunnella Radio Novan suoraa lähetystä.

* Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta. Käyttäjä maksaa vain sisällön lataamiseen tarvittavan datayhteyden operaattorinsa sopimuksen mukaisesti.

* Sovelluksessa voi myös tarkistaa haluamansa paikkakunnan sääennusteen sekä Suomen sade-ennusteen seuraaville tunneille.

* Voit myös itse tallentaa sovellukseen suosikkiartikkelisi, jotta voit palata niihin myöhemmin.

* MTV3 Juuri nyt -sovelluksen voi ladata Windows Store -palvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.