Mainos

MTV Uutisten kuningatar kerää ylistystä katsojilta: "Kenen kanssa Keke nyt sitten kevennykset veistelee?"

Uutisankkuri Pirjo Nuotion eläkkeelle jääminen on saanut katsojat kiittämään Pirjoa hänen tekemästään työstä. Hänelle myös toivotetaan leppoisia eläkepäiviä. Monet jäävät kaipaamaan Pirjon vierailua olohuoneisiin.

MTV Uutisten katsojat kiittävät Pirjo Nuotiota vuosien ansiokkaasta työstä. Puheviestintää opiskelleen Nuotion ilmaisua kehutaan vuolaasti.

0:45

Uutisten Facebook-sivuilla juttu on kerännyt ennätyksellinen määrän kommentointeja. Monet jäävät kaipaamaan ammattitaitoisen naispuoliseksi Arvi Lindiksikin tituleerattua Nuotiota.

Näin kommentoivat muun muassa Riitta ja Helena.

– Fiksuin ja tyylikkäin leidi tv:ssä. Hyvä huumorin käyttäjä. Kiitos paljon hyvästä esiintymisestä selkeällä puhekielellä.

– Upea miellyttävä Pirjo on hyvän näköinen ja selväsanainen eikä runno suomen kieltä. Todella menetys katsojille mutta tietysti ansaitsee eläkkeensä. Kaikkea hyvää jatkossa ja terveyttä.

Monet jäävät miettimään, ovatko uutiset enää ennallaan Pirjon poistuttua, tätä miettivät muun muassa Arja ja Vesa.

– Rentoja eläkepäiviä ankkurille, ei ole MTV3: n uutiset enää samat sinun lähdettyäsi. Naispuolinen Arvi Lind poistuu näyttämöltä.

– Koko kansan Pirjo. Nyt tulee iso aukko kun suosikkiankkuri poistuu tv-ruudusta. Mukavia ja leppoisia päiviä jatkoon.

Jouluna uutisankkurin työstään eläköityvän Pirjon huumoria jäädään kaipaamaan, erityisesti loppukevennyksissä Keijo ”Keke” Leppäsen kanssa. Näitä miettivät muun muassa Heli, Päivi, Hemme ja Aulikki.

– Olen odottanut aina loppuhuipennusta ja uskomattomia Urpojen ilmeitä sen jälkeen. Kiitos kaikesta olet valaissut päiviäni. Uutisten kuningatar.

– Antoisia eläkepäiviä. Kenen kanssa Keke nyt sitten uutiset lukee ja kevennykset veistelee?

– Tervetuloa tänne eläkkeelle! Jään kaipaamaan selkeäsanaista, osaavaa ja nuorekasta tv-kasvoa, jonka huumorintaju on omaa luokkaansa. Mukavia eläkepäiviä!

– Ei ole totta, voi surku!! Ihan ehdottomasti Keken kanssa parhaat ankkurit ikinä!!!

2:58

3:24

– On niin monta asiaa joita jään kaipaamaan. Kuka Kekeä nyt naurattaa ja kuka näyttää silmälasitrendit? Oikein nautinnollisia hetkiä eläkkeellä oloosi.

Niin ja ne silmälasit, tähtisilmäksikin kutsutun Pirjon silmälasit ja tyyli on ihastuttanut katsojia vuosia. Silmälaseista muistuttavat myös Anne ja Hely.

– Hyviä eläkepäiviä. Olet miellyttävä uutisankkuri. Mielenkiinnolla joka kerta kun olet ruudussa seuraan pukeutumistasi ja ennen kaikkea kiinnostaa minkälaiset/väriset silmälasit sinulla on päässä. Hienoja malleja ja värejä on ollut asuihin nähden. Hyviä tulevia vuosia sinulle.

– Noita Pirjon silmälaseja minäkin olen aina seurannut ja ihaillut. Aina olen huomannut kun on hankkinut uudet lasit.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.