MOT: Panama-papereissa tuttuja – Rosberg, Puolimatka

Saksalaisen yleisradioyhtiö NDR:n mukaan veroparatiisiyhtiöitä paljastavien Panama-papereiden listoilta löytyvät sekä isä että poika Rosberg.

NDR:n mukaan vuodetuista asiakirjoista käy ilmi, että Mercedes-formulatalli on sopinut ostavansa Nico Rosbergin kuljettajapalvelut Brittiläisille Neitsytsaarille rekisteröidyltä postilaatikkoyritykseltä, jonka nimi on Ambitious Group Limited.

Ambitious Group Limitedin omistajiksi ilmoitetaan Magnus Nominees Limited ja Fidelis Nominee Limited. NDR:n mukaan Fidelis Nominee Limitedillä on yhteys firmaan nimeltä Euro Promotions Inc, jonka nimissä Keijo Rosberg osti talon Ibizalta parikymmentä vuotta sitten.

Ylen MOT-ohjelma kertoi illalla, että Nordean yhtä panamalaista veroparatiisiyhtiötä johti usean vuoden ajan kuollut nainen.

Ohjelmassa tuli myös esiin muutamia suomalaisnimiä. Ohjelmassa tuotiin kuunneltavaksi veroparatiiseja koskeva puhelinkeskustelu, jossa osallisena olivat ainakin sijoittaja Rauno Puolimatka ja Keke Rosberg. Esiin tuli myös Kalevi Nummisen nimi.

Miksi em. henkilöt ovat ohjelmassa mukana, ei käy selville.

3:01

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja