Monipuolisuutta silmiin

Hillityn kauniit väriyhdistelmät uusissa NIVEA Creative Eyes Trio -luomiväreissä

NIVEAn harmonisilla luomiväriyhdistelmillä voi loihtia monipuolisia silmämeikkejä. Paletissa on kolme toisiinsa sointuvaa väriä, joita yhdistelemällä silmämeikistä tulee muodikkaan tyylikäs.

NIVEA Creative Eyes Trio -luomivärissä on pitkäkestoinen ja rasvaton koostumus. Puuterimainen luomiväri levittyy tasaisesti ja helposti. Neljässä värivaihtoehdossa on harmaan, merensinisen, roosan ja ruskean sävyjä vaaleastatummaan. Vaaleimmassa sävyssä on helmiäispigmenttejä ja sillä voi esimerkiksi korostaa kulmaluuta. Keskimmäinen sävy sisältää opaalihelmiäistä, joka saa aikaan satiinimaisen lopputuloksen. Tummimmassa sävyssä on runsaasti väripigmenttejä, ja sitä voi käyttää silmäkulmassa tai rajausvärinä.

NIVEA Creative Eyes Trio -luomivärin tärkeimmät ainesosat

• mineraalit kiinnittävät värin tasaisesti ihoon

• helmiäispigmentit saavat väriin kauniin hohteen

• luonnollinen maissipuuteri pehmentää väriä ja pitää silmäluomien ihon joustavana

NIVEA Creative Eyes Trio -luomiväri (4 g) on saatavilla neljässä värissä: 816 Lanzarote, 817 Sienna, 818 Marrakesh ja 819 Pacific. Lanzarotessa on valkoinen, hopea ja tummanharmaa sävy, Sienna on vanhan roosan sävyjä vaaleasta tummaan, Marrakeshin sävyt kulkevat hiekasta tummanruskeaan ja Pacific on näyttävä merensinisten sävyjen yhdistelmä.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat