Mitä ihmettä? Jori Lehterä kyntää Liiga-tilastossa – ja seurana muitakin Tappara-tähtiä

1:08
Jori Lehterän johtama Tappara-tähtikenttä taas ottavana osapuolena – Pelicans survoi avausmaalin lauantaina Liiga-ottelussa.

Jääkiekon Liigan miinustilasto saa lukijan hieraisemaan silmiä. Listauksen kärjessä on nimittäin Tapparan ja koko sarjan kovin paluumuuttaja Jori Lehterä. 

Lehterä on iskenyt yhdeksässä pelaamassaan ottelussa komeat tehot 1+9, mikä oikeuttaa pistepörssin kolmanteen sijaan. Omissakin on kuitenkin soinut – ja rumasti!

Kirvesrintojen keskushyökkääjä on nimittäin kerännyt peräti 11 miinusmerkintää tasakentällisin. Tilaston viiden kärjessä ovat myös maajoukkuetason ketjukaverit Waltteri Merelä ja Veli-Matti Savinainen. Merelä on aloittanut kuusi ottelua Lehterän rinnalla, Savinainen kaikki syksyn pelit.  

Liigan miinustilaston kärki:

Pelaaja

Seura

Ottelut

Plussat

Miinukset

Tehotilasto

Jori Lehterä

Tappara

9

7

11

-4

Juhamatti Aaltonen

Jukurit

9

5

11

-6

Waltteri Merelä

Tappara

9

5

11

-6

Kyle Platzer

JYP

9

6

11

-5

Veli-Matti Savinainen

Tappara

9

4

10

-6

Kun tähän lisää vielä Tapparan ykkösnyrkin pakkiparin, Valtteri KemiläinenVeli-Matti Vittasmäki, miinusmerkinnät (molemmilla -9), jo pelkästään tämä tilasto paljastaa tähtinipun parannuskohteita. 

Sen paljastaa myös lauantaisen Pelicans-vierastappion avausmaali, jossa Tapparan ykkösnyrkki oli pahasti sekaisin. Tämän osuman voit katsoa pääkuvan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja