Mitä Amarula-kermalikööri on?

Vaaleanruskea ja karamellinvärinen Amarula-kermalikööri maistuu pehmeän kermaiselta.

Mystinen Marula tai "Elefantti puu" kasvaa päiväntasaajan auringon alla Afrikassa. Käsinpoimitut Marulapuun hedelmät käytetään ensin viiniksi, jonka jälkeen ne käyvät läpi kaksinkertaisen tislauksen.

Tuote kypsyy kahden vuoden ajan, jonka jälkeen se ottaa viimeisen askeleen valmistusprosessissaan. Likööri sekoitetaan tuoreeseen kermaan, kunnes pehmeä kermainen koostumus on saavutettu ja hienoarominen Amarula-kermalikööri on syntynyt.

Amarula-kermaliköörin valmistuksessa seurataan korkeimpia mahdollisisa valmistusstandardeja, jotta tuotteesta saadaan maultaan mahdollisimman rikas ja pehmeä. Amarulan alkoholipitoisuus on 17 prosenttia.

Amarula-kermaliköörin tuoksu on miellyttävän pähkinäinen, aavistuksen tamminen, vaniljainen. Tuote on maultaan kermainen, pehmeän pyöreä, jonka kruunaa marula-hedelmän arominen maku.

Amarula-kermalikööri nautitaan sellaisenaan jäillä viilennettynä tai kahvin avecina. Myös jäämurska käy erinomaisesti Amarulan kanssa. Jälkiruokana Amarula käy erinomaisesti vaniljajäätelön kastikkeena.

Likööri voidaan varastoida huoneenlämmössä, mielellään kuitenkin viileässä. Voidaan varastoida 24 kk, avattuna jääkaapissa 6 kk!

Maahantuoja: Wennerco Oy Ab

Lue myös:

    Uusimmat