Missikaunottaret matkalla kohti kansainvälisiä kisoja – häikäisevät bikinikuvat Turkin auringon alta

Miss Suomi Shirly Karvinen ja tämän ensimmäinen perintöprinsessa Heta Sallinen valmistautuvat kovaa vauhtia kansainvälisiin kauneuskilpailuihin. 

Miss Suomi Shirly Karvinen edustaa Suomea vuodenvaihteessa Miss Universum -kisoissa. Heta Sallisen tie vie sen sijaan Miss Maailma -kilpailuun. 

Karvinen ja Sallinen ovat viettäneet tällä viikolla aikaa Turkin Alanyassa. Matka on yhdistelmä työtä ja lomaa, sillä rentoutumisen lomassa kaksikko on harjoitellut kuumeisesti kansainvälisiä kauneuskilpailuja varten. 

Kaunottaria kuvattiin muun muassa hiekkarannalla auringonlaskussa. 

Kuvausten lisäksi Karvinen ja Sallinen ovat muun muassa pitäneet puheita, joissa kertovat itsestään ja tulevista kilpailuista. 


Sekä Karvinen että Sallinen ovat päivittäneet ahkerasti myös sosiaalista mediaa. Eräässä Instagram-päivityksessä Karvinen toteaa olleensa loman tarpeessa. 

– Nyt on hetken saanut pienen breikin omasta elämästä ja levätä, huomaan miten loman tarpeessa olinkaan. Pitää muistaa aina pysähtyä hetkeksi ja keskittyä hyvinvointiin, että jaksaa taas. Ihanaa pyöriä täällä ympäriinsä ilman meikkiä ja tukka sekaisin, ensi viikolla taas täysii kohti unelmia.



Lue myös:

    Uusimmat